Прокуратурата в Косово е внесла през вчерашния ден обвинителен акт

...
Прокуратурата в Косово е внесла през вчерашния ден обвинителен акт
Коментари Харесай

Тийнейджърка е била изнасилвана от учителя ѝ, от полицай, от адвоката ѝ и от гинеколога ѝ

Прокуратурата в Косово е внесла през вчерашния ден обвинителен акт против шестима души, които в продължение на две години блудствали с 16-годишно момиче. Парадоксалното в този случай е, че тийнейджърката е била първо изнасилена от учителя си от междинното учебно заведение, след което от служителя на реда, при който отишла да подаде сигнал, сетне от юриста ѝ, който поел случая и най-после от гинеколога ѝ, при който отишла за аборт.

Информацията за случилото се безусловно шокира балканската страна, а президентът Хашим Тачи дефинира действието като ''чудовищна трагедия''.

Според публикуваната от медиите информация половите похищения били осъществявани от време на време в интервала от 2017 до 2018 година от шестте лица, а новината за това добива гласност едвам през февруари т.г., осведоми ''La Vanguardia''.

Случай като този за следващ път слага въпроса за мястото и ролята на актуалната жена в относително консервативното общество в Косово, а тийнейджърката, която през днешния ден е на 18 години, се надява на обективен развой и отмъщение за всичко това, което е претърпяла за две години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР