Прокуратурата, след като Фрог оповести за тайното посещение, се похвали

...
Прокуратурата, след като Фрог оповести за тайното посещение, се похвали
Коментари Харесай

Снимка на Цацаров и Гешев във ФБР разкри опитите им да докажат, че тайната визита не била такава

Прокуратурата, откакто Фрог оповести за тайното посещаване, се похвали с няколко фотоси от визитата в Съединени американски щати на сегашния и бъдещия обвинител №1 и шефовете на служби. Една от тях е във Facebook профил на Отдела за интернационалните интервенции на ФБР. Проверка на Фрог сподели, че тази фотография е казус, тъй като е единствена по рода си в този профил.
Както знаете основният прокурор Сотир Цацаров, неговият заместител Иван Гешев и ръководителите на ДАНС Димитър Георгиев, Националната разследваща работа Атанас Атанасов и работа " Военна информация " Велко Атанасов бяха в Съединени американски щати на посещаване, за което се разбра ден преди да се върнат.

Последва суматоха и незабавна инспекция кой сподели на Фрог за тайната аудиенция на Цацаров и Гешев в Съединени американски щати. Появиха се и няколко фотоси, които са надалеч от протоколните при визити в които е явен домакина.

Последната хвалба е с обява във фейсбук профил на отдел във ФБР, която може да видите по-долу. Фрог прегледа другите фотоси в профила, с цел да придобие визия какви персони, от кои страни и с какъв сан са посрещани в този отдел. Оказа се, че нашенците са с единствената такава фотография.

На мястото, където е направено фото с нашите представители, евентуално предверие, само че явно отвън място за срещи, през 2017 са се снимали четирима представители на чилийското посолство. За разлика от българската делегация обаче, чилийците имат още няколко фотоси от диалозите, които са провели. Публикациите, фотосите и информацията, която се разгласява в този профил няма нищо общо с показаните ни вести, че в Съединени американски щати доста се приказва за това посещаване.

Ако обърнете внимание на трите фотоси, които за момента се появиха, ще видите, че те са от един и същи ден, направени са непрофесионално и напълно небрежно и напълно не убеждават публиката, че това са протоколни фрагменти от посещаване.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР