Прокуратурата ще настоява да бъде задържан под стражаБрутално изнасилване на

...
Прокуратурата ще настоява да бъде задържан под стражаБрутално изнасилване на
Коментари Харесай

Пиян младеж изнасили пенсионерка в двора на дома й

Прокуратурата ще упорства да бъде арестуван под стража
Брутално обезчестяване на пенсионерка стресира жителите на авренското с. Синдел. В понеделник към 17 часа 73-годишната жена била атакувана в двора на дома си от чужд мъж. Тя пробвала да отблъсне нападателя, само че той съумял със мощ да пречупи съпротивата й. Насилил я, след което избягал. Часове след зверството причинителят бил хванат. Той е на 22 години и живее в прилежащото с. Тръстиково. Досега не е имал престъпни прояви и не е осъждан. Пред проверяващите обяснил, че денем бил на посетители в Синдел и преди да извърши закононарушението изпил солидно количество алкохол, заяви зам.-директорът на ОДМВР-Варна комисар Андрей Ангелов.

Пострадалата няма тежки физически пострадвания, само че е в потрес. Извергът е задържан за 72 часа и ще бъде притеглен към наказателна отговорност за блудничество и обезчестяване, като обвиняването ще внесе в съда искане той да бъде арестуван под стража. „ Прокуратурата ще бъде безкомпромисна, както е била постоянно, към сходен жанр закононарушения, защото не може нашите родители да бъдат подлагани на такива ужасяващи зверства и да живеят в непрекъснат боязън. Ще създадем всичко допустимо в границите на закона и в напълно къс период причинителят на това гнусно действие да понесе своята отговорност ”, съобщи районният прокурор на Варна Невена Илиева. По закон обвиненият може да бъде осъден с отнемане от независимост от 2 до 8 години.   

„ Толкова тежко закононарушение нямаме повече от 20 години в селото. Докога страната ще си затваря очите за изстъпленията на сходни изверги и не се промени закона, тъй че без значение дали е принуден възрастен човек или дете, наказването да е пожизнен затвор! “, разяснява във фейсбук кметът на Аврен Емануил Манолов.  

 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР