Прокуратурата се използва за правене на политика. Това заяви пред

...
Прокуратурата се използва за правене на политика. Това заяви пред
Коментари Харесай

Алексей Петров: Прокуратурата се използва за правене на политика

Прокуратурата се употребява за правене на политика . Това съобщи пред БиТиВи Алексей Петров.

Прокуратурата прави репутационни удари, с цел да не се сформира държавно управление. За Петров обаче тези удари сплотяват политиците и са катализатор за сформиране на постоянно държавно управление. Той недоумява метода на  с политическите водачи , зад които стоят стотици хора.

Той посъветва Бойко Борисов да не си дава. Припомняме, че единствено преди месец Борисов уточни Алексей Петров за най-хубавата барета.

Името на Алексей Петров през днешния ден още веднъж е настоящо около информацията, че в Дупница, откакто неизвестно по какъв начин се е върнал в страната,. Именно Петров е апетитен като пълководец на Братя Галеви по време на формалната им работа в Министерство на вътрешните работи при започване на 90-те години на предишния век. Самият Алексей Петров бе обвинен по така наречен дело " Малък Октопод ", което . Това е едно от , почнали след а Т.нар. " Голям Октопод " обаче по този начин и не стигна до съда.
 Нели Куцкова: Свестните няма да страдат за Гешев, значимо е да не пристигна по-лош от него
Нели Куцкова: Свестните няма да страдат за Гешев, значимо е да не пристигна по-лош от него

Според Алексей Петров е по-добре той да се осъществя в чужбина

За поправката по Кодекса за обезпечаване той сподели, че зелена карта би трябвало да работи по европейски правила. Нямаме доверие на госпожа Велкова, уточни той и подлага на критика предложенията на финансовия министър по Кодекса за обезпечаване. Съюзът за стопанска самодейност (ССИ) са подали сигнал против нея в основна прокуратура .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР