Прокуратурата с ужасяващи разкрития за трагедия, . Тогава след пожар

...
Прокуратурата с ужасяващи разкрития за трагедия, . Тогава след пожар
Коментари Харесай

Семейство във Варна е живеело с тяло на починало дете в продължение на месец


Прокуратурата с ужасяващи разкрития за покруса, . Тогава след пожар в апартамент бяха открити телата на две деца.

Сега обвиняването оповести, че по-голямото дете е умряло месец по-рано, само че фамилията е траяло да живее с тялото на момиченцето, без да осведоми управляващите.

Мъжът и дамата, упрекнати за пожара, прекараха в ареста шест месеца, като през април 2022 година бяха освободени поради постигане на оптималния период за задържане. Първоначално, те бяха упрекнати за тенденциозен палеж, само че в следствие обвиняването претърпя промяна.

Установено е, че пожарът е зародил от свещ, сложена до перде. Те са упрекнати, че са провокирали случая по несъобразителност. В пожара почина едногодишно детенце, на което дамата е майка.

От прокуратурата в този момент оповестиха, че по-голямото 4-годишно дете е умряло месец преди пожара.

" За страдание, не успяхме да установим каква е повода за гибелта, макар положените старания на експертите. Не са установени следи от принуждение по тялото. Обясненията са леко странни, само че в последна сметка те имат такава правна опция да се пазят по този начин, както намерят за добре. По думите на рождения татко на това дете, той не е схванал, че то е умряло “, изясни окръжният прокурор на Варна Красимир Конов.

„ По думите на дамата, с която е живеел на брачен начала, просто не му е съобщила от боязън. Детските надбавки са получавани от рождената майка на умрялото дете, която не е била в това жилище и не е била в някакви връзки с двамата от тях. Така че, не виждам претекст да бъде укривано детето с тази цел ", добави той.

Ако бъдат приети за отговорни, мъжът и дамата ги грозят до пет години затвор. Разследването към този момент е завършило. Въпреки че двамата са на независимост, от прокуратурата оповестиха, че те не са правили опит да се укрият.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР