Прокуратурата разследва причините за на 38-годишен мъж в Хасково в

...
Прокуратурата разследва причините за на 38-годишен мъж в Хасково в
Коментари Харесай

Прокуратурата: Експертиза за смъртта на мъжа в Хасково показва, че тя не е настъпила заради сбиването


Прокуратурата проверява аргументите за на 38-годишен мъж в Хасково в новогодишната нощ по почнало през днешния ден досъдебно произвеждане, оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

Под надзора на Окръжна прокуратура - Хасково са били осъществени неотложно дейности по следствието - оглед на местопрестъпление, разпити на очевидци, назначена е съдебно-медицинска експертиза, конфискувани са материални доказателства, осъществени са претърсвания.

До момента е открито, че тази нощ в апартамент в квартал " Бадема " в регионалния център З.П. и двама негови другари - А.М. на 37 година и Х.Л. на 37 година, се събрали да честват настъпването на новата година. В резултат на използваното количество алкохол, след среднощ сред тримата е зародил скандал, който е прераснал в сборичкване.

На З.П са били повърхностни рани в региона на главата и ръцете, след което е бил откаран в болница в Хасково, където по-късно е умрял. Според направена първична здравна експертна информация, няма данни гибелта да е настъпила в резултат на породените пострадвания при сбиването.

Продължават дейностите по следствието за изясняване повода за гибелта на З.П., прецизират от прокуратурата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР