Прокуратурата предаде на съд полицая Ангел Георгиев, обвинен за умишленото

...
Прокуратурата предаде на съд полицая Ангел Георгиев, обвинен за умишленото
Коментари Харесай

Дадоха на съд полицая, обвинен в убийство в Милево

Прокуратурата съобщи на съд служителя на реда Ангел Георгиев, упрекнат за умишленото ликвидиране на собствен другар от с. Милево.
Още по темата
В ранните часове на 4 септември предходната година, в неговия дом се събрали няколко души с цел да продължат почналата след събора в селото забава. След доста изпит алкохол обаче, трима от компанията се спречкали с четвъртия от присъстващите и почнали да го бият. Той пък извадил нож и на собствен ред скочил към нападалите го.

Полицаят твърди, че в този миг се намесил в мелето с цел да го приключи, като даже обезоръжил приятеля си с ножа. Според обвиняването обаче, домакинът му е нанесъл нечовечен побой, а по-късно с другите мъже от компанията пренесли ранения до близкия стадион и го оставили в безпомощно положение. Там той бил открит мъртъв на сутринта.

Според държавното обвиняване е неприемливо за служител на реда да остави безучастно полумъртвия човек, който по-късно е умрял.

Междувременно, над 400 души от с. Милево внесоха подписка в поддръжка на служителя на реда, а самият той твърди че е почтен и натопен от останалите в компанията. Според Ангел Георгиев точно някой от тях е нанесъл съдбовните удари, а по-късно другите са решили да му трансферират виновността за убийството.

Предстои съдът да насрочи първо разпоредително съвещание по делото.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР