Прокуратурата поиска постоянен арест за тримата непълнолетни, обвинени за убийството

...
Прокуратурата поиска постоянен арест за тримата непълнолетни, обвинени за убийството
Коментари Харесай

Прокуратурата поиска постоянен арест за тримата непълнолетни, обвинени за убийството на мъжа в Гъмзово

Прокуратурата изиска непрекъснат арест за тримата малолетни, упрекнати за убийството на 59-годишния мъж в село Гъмзово. Предстои съдът да вземе решение. Десетгодишното момче, което е участвало на убийството, е под полицейска протекция. Заради възрастта си не предстои на наказателна отговорност и ще бъде привлечено като очевидец.

Момчетата през целия ден чествали, преди да атакуван 59-годишия мъж поради шише ракия, написа Българска национална телевизия.

" Убитият е продал алкохол на трите малолетни лица, който алкохол не им е харесал като качество. От ранни зори са почнали, празнувайки рожден ден на единия. Най-вероятно рожденият ден е бил продължение на новогодишната нощ ", уточни представителят на окръжната прокуратура във Видин Владислав Влашев.

Задържаните признават виновността си, само че отхвърлят предумисъл. Съдебно-медицинската експертиза ще потвърди по какъв начин е настъпила гибелта.

" Техните пояснения, на тримата причинители са, че са употребявали дървени предмети, само че данните, най-малко първичните са, че уврежданията са породени от удари с ръце и крайници, основно в региона на главата ", сподели представителят на прокуратурата.

Задържаните към този момент са познати на полицията.

" Известни са с осъществени от тях домови обири в същото обитаемо място, в което живеят ", изясни старши комисар Петър Коцин, шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Видин

В Гъмзово, където е осъществено убийството, желаят по-строги ограничения за сигурност. Срещу тримата арестувани към този момент са повдигнати обвинявания за ликвидиране, осъществено с особена свирепост.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР