Прокуратурата поиска постоянен арест за Габриела Славова, обвинена заедно с

...
Прокуратурата поиска постоянен арест за Габриела Славова, обвинена заедно с
Коментари Харесай

Прокуратурата поиска постоянен арест за Габриела Славова

Прокуратурата изиска непрекъснат арест за Габриела Славова, упрекната дружно с майка си Красимира Трифонова в убийството на Пейо Пеев, заяви Нова телевизия.

Днес съдът гледа ограниченията на двете дами, обвинени в осъществяване на тежкото закононарушение. Дъщерята не се е явила в съда и е подала молба за бъде представлявана от бранителя й юрист Марияна Тодорова.

" Задължително би трябвало да ни пуснат под домакински арест. Кой е този човек, който има право да отдели кърмаче от майчината кърма? ", е запитала след настояването на държавното обвиняване Красимира Трифонова.

Припомняме, че в столичния квартал " Драгалевци ", а по-късно разпален в автомобила си. Според проверяващите, повода за гибелта е удушаване. Автомобилът с тялото на убития беше открит опожарен в гориста околност на Витоша, по пътя за хижа " Алеко ". За гибелта на мъжа са упрекнати Красимира Трифонова и щерка й Габриела Славова.

Габриела Славова беше пусната под домакински арест с претекст , че трябвало да се грижи за децата си - 6-годишния Михаил и 4-месечното бебе Кристиян. Впоследствие обаче станало ясно, че те са при родителите на Пейо - Иванка и Орлин Пееви. Така през днешния ден от държавното обвиняване са поискали непрекъснат арест и за Славова.

Красимира Трифонова също е поискала по-леката мярка за неотклонение - домакински арест.

В същото време пред постройката на правосъдната палата близки и другари на Пейо Пеев се събраха на митинг под надпис " Справедливост за Пейо ". На митинга участва и някогашният народен представител Велико Минков, който се бори за признание на бащинството на по-малкото дете.
 Закрила на детето в Бургас се занимавала с Габриела Славова още през 2021 година
Закрила на детето в Бургас се занимавала с Габриела Славова още през 2021 година

Съсед на фамилията удостовери за сигнали и неприятно отношение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР