Прокуратурата поиска 15 години затвор за Кристиян Николов по делото

...
Прокуратурата поиска 15 години затвор за Кристиян Николов по делото
Коментари Харесай

Прокуратурата поиска 15 г. затвор за Кристиян Николов

Прокуратурата изиска 15 години затвор за Кристиян Николов по делото Цветков . Това стана ясно през днешния ден по време на съвещание на Софийския градски съд, заяви bTV.
 Кристиан Николов бил изгубил схващане преди да се вреже в колата на Милен Цветков
Кристиан Николов бил изгубил схващане преди да се вреже в колата на Милен Цветков

Твърдението му е две години след злополуката

Припомняме, че на 19 април 2020 година - точно на Великден, Николов, който кара с и превишена скорост, се вряза в колата на Милен Цветков, спрял на червен светофар. Записи от видеонаблюдението демонстрират, че Кристиан Николов даже не е опитал да спре или да избегне конфликта.

По следствието бе упрекната и майката на водача - Десислава Николова, като тя е със взетата мярка за неотклонение Николова е упрекната, защото е у, притежател на автомобила.

бяха повдигнати и против приятелката на Николов - Симона Цветкова, и Георги Иванов,. Двамата са пътували в джипа все още на злополуката, само че са избягали от мястото на случая, а по-късно са и отказали да сътрудничат на следствието. Те бяха арестувани в началото, а по-късно освободени от ареста против гаранция от по 10 000.

В края на февруари 2021 година делото за злополуката, в която почина Милен Цветков, стартира всъщност, като Именно тя свидетелства, че на първо време Кристиян Николов е оказал първа помощ и по всякакъв начин се е опитал да бъде потребен. Тя също по този начин отхвърли Николов да е употребявал опиати, а отбраната на Кристиан пред публицисти след съвещанието изрече и тезата, че наркотичните субстанции в кръвта му

Сред експертизите от следствието е и кръвен разбор, който Освен това Кристиан е на приближаващото кръстовище, където е изчаквал аления светофар Милен Цветков.

По време на съвещанието на 21 януари тази година обвиненият даде пояснения пред съда . В тях той сподели, че оказал първа помощ на Цветков, а преди злополуката бил пил чай с медицински коноп за утешение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР