Прокуратурата образува досъдебно производство, а полицията задържа с мярка за

...
Прокуратурата образува досъдебно производство, а полицията задържа с мярка за
Коментари Харесай

Вкараха зад решетките мъжа, който уби баща си край Враца преди няколко дни

Прокуратурата образува досъдебно произвеждане, а полицията задържа с мярка за 72 часа сина, умъртвил татко си във Врачанските лозя, оповестиха от държавното обвиняване във Враца.
Както към този момент съобщихме, тялото бе открито след подаден сигнал на 28 ноември. Трупът е бил открит във вилата му във Врачанските лозя, в която живеел. Дъщеря му, която от няколко дни нямала връзка с него, отишла да го посети и останала втрещена от видяното. Вътре във вилата тя намерила безжизнения мъртвец на татко си. Жената подала сигнал на телефон 112, след което патрули на полицията и правосъден доктор пристигнали на мястото на престъплението. Преглед на тялото бързо открил, че има доста нанесени удари върху натрупа, които са довели до гибелта му.
Служителите на реда почнали търсене на причинителя и след бързи процесуално-следствени дейности било открито, че това е 50-годишният наследник на жертвата, който е главен обвинен за осъщественото действие.
От окръжната прокуратура допълниха, че е формирано досъдебно произвеждане за действие по член 116 алинея 1 т. 3 от Наказателния кодекс.
Привлечено е обвинено лице по посочения текст от Наказателен кодекс, като същото е арестувано за период от 72 часа, с оглед идно искане до съда за установяване на мярка за неотклонение "Задържане под стража ". Очаква се в понеделник, когато изтича мярката на 50-годишния палач, наблюдаващият прокурор Силвия Миленкова да изиска непрекъснатото му задържане под стража.
Близки разказали пред проверяващите, че синът, който имал уязвимост към алкохола, постоянно биел 77-годишния си татко. Очевидно този път насилието е минало границите и възрастният човек се е споминал.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР