Прокуратурата обаче съобщи, че негово ДНК е открито на местопроизшествието.

...
Прокуратурата обаче съобщи, че негово ДНК е открито на местопроизшествието.
Коментари Харесай

Дъндито Остава За Решетките, Но Малцина Арестанти В България Взимат Това Странно Решение!

Прокуратурата обаче заяви, че негово ДНК е намерено на местопроизшествието.

" На връзка за обувки, която е свързвала бутилка със запалителна течност с гумата е открит материал, послужил за правене на ДНК експертиза. Това се случва доста рядко при палеж, само че в този случай връзката се е съхранила. Намереният материал беше съпоставен с голям брой други, само че защото Стефанов е търпял ефикасни присъди /общо 22 - б.а./ и има съхранен ДНК материл, откритият по връзката съответства с неговия ", разясни пред 24 часа прокурор Таня Шулева и похвали полицията, съумяла да открие такава значима диря при следствие на пожар.

Според служебния бранител юрист Камен Кънев обаче било малко евентуално да се открие материал, кадърен за ДНК екпертиза, при горенето на автомобилната гума, с която бе подпалена входната врата на фоторепортера.

Самият Стефанов твърди, че е натопен и няма нищо общо с палежа, който на 14 октомври през нощта подвигна на крайник жителите на бл.1 в к-с " Зорница ". Освен входната врата на жилището на сътрудника Пенков изгоря ел.табло с 27 електромера, като по знамение нямаше потърпевши хора.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР