Прокуратурата: Няма заподозрени за убийството на Мартин Божанов – Нотариуса.На

...
Прокуратурата: Няма заподозрени за убийството на Мартин Божанов – Нотариуса.На
Коментари Харесай

Прокуратурата: Няма заподозрени за убийството на Мартин Божанов – Нотариуса

Прокуратурата: Няма обвинени за убийството на Мартин Божанов – Нотариуса.

На този стадий няма обвинени за разстреляния нощес в София Мартин Божанов. На брифинг от полицията оповестиха, че се касае за ликвидиране. 

Първоначалните находки са, че се касае за изстрели с огнестрелно оръжие. Божанов е убит в тялото и главата, сподели заместник-градският прокурор Иво Илиев.

По думите му стартира следствие за ликвидиране.

В Софийската градска прокуратура има подадени сигнали във връзка с Божанов за закани. Жалбите са от страна на магистрати, сподели по отношение на жертвата градският прокурор на София Илиана Кирилова, представена от Българска телеграфна агенция. Тя добави, че се работи интензивно и по информация за имотни измами. Имаме сигнали, подадени от магистрати, които не са прокурори, за отправени закани към тях, посочи Кирилова.

Този човек е бил забавен и по делото “Крашевски ”, допълни градският прокурор на София.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев заяви, че се търсят очевидци, които могат да дадат повече информация по случая. Работи се и с защитата на заведението.

Целият запас на Столичната дирекция за вътрешни работи е включен в работата по откриване на убийството, сподели още основният секретар.

Предполага се, че активността на Мартин е повода за убийството. От доста години той е подозиран в крупни имотни и други измами. Става първия клиент на комисията за конфискация на нелегално добито имущество „ Кушлев “.
През 2008 година комисията му лишава 430 000 лв.,
откакто той е наказан за машинация с парцели. Забъркан бил в кражбата на над 200 жилището и къщи в столицата.

Името му бе забъркано и в следствия на Антикорупционния фонд като лице за контакти с прокуратурата за решение на проблеми на клиенти на обвиняването
против избрани суми.
Това е трето ликвидиране в София от началото на годината. Предишните две бяха разкрити за броени часове от столичните криминалисти.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР