Прокуратурата, МВР и НАП започнаха проверки за системни нарушители на

...
Прокуратурата, МВР и НАП започнаха проверки за системни нарушители на
Коментари Харесай

Безумие: Над пет години издирват турски шофьор, убил двама музиканти

Прокуратурата, Министерство на вътрешните работи и Национална агенция за приходите започнаха инспекции за систематични извършители на пътя. На този декор едно почернено семейство от Пловдив към този момент пет години чака правдивост за гибелта на единствения си наследник, който бил погубен при злополука на пътя.

Турският камионджия, упрекнат за гибелта на музикантите Николай Николов от пловдивската група ni.co и китариста на група „ Каталог " Павел Дюлгерски, към момента е неоткриваем за управляващите и нередовно свикан за делото.

Неотдавна майката на артиста Нико Мариела Николова разгласява прочувствен пост в обществените мрежи, в който написа: „ Пет години се нагледахме на отлагане, долно изопачаване, лъжливи експертизи и върховен цинизъм ".

В ефира на „ Здравей, България " по Нова тя и брачният партньор ѝ Цветан разясниха обстановката, в която се намират. По думите на дамата турският водач евентуално продължава да упражнява специалността си необезпокоявано. „ Имаме данни, че преди да бъде арестуван на границата, той е влизал и излизат от страната 50 пъти ", сподели Мариела Николова.

Семейството на Нико се съмнява в истинността на експертизите по делото. По думите на почернените родители автовозът, който блъснал колата с техния наследник, била в насрещното платно и това се виждало от фотоси, които след това били прибрани.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР