Прокуратурата днес даде брифинг за трагедията край Трън с трите

...
Прокуратурата днес даде брифинг за трагедията край Трън с трите
Коментари Харесай

Трите момчета, които изгоряха с кучетата си в кола край Трън, търсели в гората трюфели

Прокуратурата през днешния ден даде брифинг за нещастието край Трън с трите момчета, починали в авто пожар. 

Оказва се, че младежите са от Омуртаг. 

" Открити са телата на трима души и тела на животни. Причината за пожара се открива. Назначената техническа експертиза ще даде отговор на въпроса дали се касае за техническа нередовност на автомобила или за съзнателно запалване. Тримата млади мъже са обитавали в региона, с цел да търсят трюфели ", обясниха от прокуратура в Перник, съобщи bgonair.bg.

Сигналът е подаден от непосредствен на едно от лицата, за които се допуска, че са се намирали в автомобила. Разговарял е със своя непосредствен в ранните часове на 20 декември, след което не е съумял да се свърже с него дълго време.

Предстои проучване, което да удостовери самоличността на изгорелите лица. Не се изключва нито една от версиите все още. Момчетата са пристигнали в Трън в нощта на 19 против 20 декември. Не за пръв път са в региона на Трън. Инцидентът е станал в гориста околност. Не са открити следи от други коли или хора.

Лицата, които са тръгнали да ги търсят, първи са подали сигнал в полицията. Били са дружно, пристигнали са с два автомобила. Имали са спогодба да се срещнат в Трън. Назначени са пожаро-техническа и съдебно-медицинска експертиза, както и експертиза на телата на животните.

В единия автомобил се е намирал брат на едно от момчетата, показаха още от прокуратура. Разпитани са четирима души от другия автомобил.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР