Проксита на ПП-ДБ набелязаха бившия външен министър и кандидат за

...
Проксита на ПП-ДБ набелязаха бившия външен министър и кандидат за
Коментари Харесай

Хора на ПП-ДБ атакуват Митов с тънките цигари

Проксита на ПП-ДБ набелязаха някогашния външен министър и претендент за подобен в сегашния кабинет Даниел Митов и пуснаха в обществените мрежи негови компрометиращи фотоси. Фотосите циркулират в общественото пространство от дълго време – още от времето, когато Митов беше клиент на прокуратурата.

По времето на втория кабинет „ Борисов ” към Митов се разгоря скандал и той беше упрекнат в занемареност. Освен проблемите с правораздаването обаче тогава на главата му се струпаха и скандални фотоси от долнопробно заведение до езерото „ Ариана ”, на които се вижда по какъв начин Митов свива тънки цигари с незнайна субстанция. Оттам потегля и прякорът му – Тънката цигара.

Сега тези фотоси още веднъж се вадят на бял свят. По информация на Lupa.bg офанзивата против Митов идва от централата на ПП-ДБ, които търсят възмездие поради неуспеха на сглобката и поради всички техни фрагменти, които бяха компрометирани и отстранени от властовите позиции, на които бяха.



Лидерите на „ Промяната ” и Демократична България били решени непременно да покажат зъби и да спънат любимеца на Бойко за външен министър Даниел Митов, с цел да не са единствено те изиграните. След като Живко Коцев и шефът на Здравната каса към този момент не са в играта, от ПП-ДБ желали и Борисов да записва жертви в борбата за властта.



 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР