Проклятията са една от най-често срещаните практики от зората на

...
Проклятията са една от най-често срещаните практики от зората на
Коментари Харесай

Признаците, които показват, че ви е направена магия

Проклятията са една от най-често срещаните практики от зората на човешката цивилизация. За страдание, тази магическа активност към момента е извънредно известна

Как да разберем дали някои нечисти мисли са достигнали нашето пространство? Отговорите дава

1. Намирате странни неща вкъщи си
Хората, които се занимават с вълшебства, би трябвало да открият контакт с обекта на проклятието. За задачата те употребяват няколко метода. Най-разпространеният е странни и страховити движимости, които може да намерите в дома си.

2. Странни знаци
Намирането на "вълшебни " талисмани или сигили с незнаен генезис на ваша територия значи, че някой, който не ви мисли положителното, е бил там. Този сигил евентуално е надраскан с нож или с магическо мастило.
Не се тормозете, изчистете призрачните знаци, а по-късно поръсете със светена вода.

3. Липсващи фотоси
Счита се, че фотосите (особено по-старите или недигиталните) имат нещо от вашата аура върху тях. Те могат да работят като връзка към индивида, животното или мястото на фрагмента. Използва се като фокусна точка за доста ритуали, както положителни, по този начин и зли. Следователно изчезналите фотоси от вашата стая или къща значат, че някой може да се е домогнал до тях, с цел да ги употребява за тъмни ритуали.

4. Липсващо долни дрехи или други персонални движимости
Бельото или облеклата (особено носените) имат мощен аура отпечатък в тях. Същото се отнася и за часовника ви. Вашата сила може да се употребява като връзка в ритуали както за положителни, по този начин и за неприятни цели.

5. Неидентифицирани течности
Може да се употребяват омагьосани отвари, с цел да ви навредят. За задачата течността би трябвало да се разлее към или в къщата, или на прага. Намирането на такива течности дружно с стоманени пирони или разпръснати стъкла може да значи, че някой се пробва да ви прокълне.

6. Изпитвате инцидентна болежка
Понякога психическата офанзива взаимодейства с вашата енергийна матрица, което може да докара до болежка. Тя е предизвестие от вашата аура, че се е случило нещо неприятно. Особено, в случай че тази болежка не наподобява на нищо, което в миналото сте усещали или визира част от тялото ви, която е 100% здрава. Не се тормозете, просто почистете и защитете аурата си.

7. Стайните растения се разболяват
Ако здравите стайни растения се разболеят без никаква причина, първо би трябвало да ревизирате почвата. Това е едно от обичаните места на проклетниците за закопаване на омагьосани предмети.
Цветята в саксия се разболяват елементарно, тъй като нямат ефикасен метод за разчистване на аурата си. Те са първите, които са наранени.
Прасковите, които цъфтят рано, също се смятат за тъмна прокоба.

8. Домашните любимци се държат необичайно
Обикновено проклятието притегля формирания с ниска осцилация, които дебнат към прокълнатата цел. Следователно, животните, които са по-чувствителни към свръхестественото и сили, работят необичайно.

Птиците - нормално гарван - летят към вашата къща
Кучетата лаят на безусловно нищо.
Котки се бият с въздуха и одобряват отбранителна поза
Мравки (особено червени) се появяват на необикновени места

9. Чупят се амулети

Амулетите се носят, с цел да поемат всички вреди вместо индивида или къщата, която пазят. Следователно, когато амулетът се счупи или изчезне, това значи, че силата му е била изразходвана.
Не ви остава нищо друго с изключение на да го замените с нов. Върнете счупения талисман на Земята, като го заровите, и благодарете на духовете, че са ви помогнали.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР