Производителят на първокласни гуми Hankook бе представен отново на автомобилното

...
Производителят на първокласни гуми Hankook бе представен отново на автомобилното
Коментари Харесай

Hankook на автомобилното изложение в Есен 2023 г - видео

Производителят на първокласни гуми Hankook бе показан още веднъж на автомобилното ревю в Есен от 1 до 10 декември 2023 година Привличащи вниманието на " PS фестивала на годината " на щанда от към 250 квадратни метра (A16, зала 7) бяха както необятното портфолио от гуми за електрически транспортни средства и коли с вътрешно горене, по този начин и два самостоятелно усъвършенствани шоу автомобила от Brabus. Имаше и настоящата спортна кола от тима ABT CUPRA от международния шампионат ABB FIA Formula E.

Като спомагателен акцент, Hankook показва първата си всесезонна гума, особено за електрически транспортни средства на европейския пазар, iON FlexClimate. И тази година Hankook предложи вълнуваща подкрепяща стратегия, включваща сесии с подписи с митове и професионални играчи от Борусия Дортмунд. Както и предходни години, производителят на гуми е и главен спонсор на самодейността TUNE IT!. БЕЗОПАСНО! и още веднъж оборудва автомобила от акцията за 2024 година



„ Автомобилното ревю в Есен е мечтана дата в нашия календар от доста години “ - сподели Роланд Хехнер, шеф продажби за Централна Германия и началник на отдел „ Продукт и конфигурация “ в Hankook Tyres Германия - „ Тук посетителите имат опция да научат за нашите най-нови артикули с висока продуктивност непосредствено и от първа ръка. Освен това нашият дълготраен ангажимент към акцията TUNE IT! SAFE! също е на фокус – чакаме с неспокойствие да беседваме на доста гости още веднъж да дойдат и да изпитат споделения възторг за самостоятелна подвижност. "

За футболните почитатели - Hankook като ChampionPartner ги предложения на сесия за подписи с митове и футболисти от Борусия Дортмунд през уикенда на ревюто. Посетителите на комерсиалния панаир на щанда имаха и опция да вземат участие в конкурс в съдействие с Brabus.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР