Производителят на опаковки за храни и за химическата индустрия Булметал“

...
Производителят на опаковки за храни и за химическата индустрия Булметал“
Коментари Харесай

„Булметал“ спечели договор за 3 млн. евро в Алжир

Производителят на опаковки за храни и за химическата промишленост „ Булметал “ е сключил контракт с клиент от Алжир на стойност 3.15 млн. евро. Сделката се реализира посредством италианското дъщерно сдружение на българската компания – Cevolani Italy Srl. Компанията ще дава отговор за производството на кутии за мляко на прахуляк, излиза наяве от информация, оповестена посредством Българската фондова борса (БФБ).

Срокът за осъществяване на контракта е 12 месеца.

С подписването на този контракт и включването му в индустриалната стратегия на Cevolani Italy Srl дъщерното сдружение заема постоянни позиции на алжирския пазар, а потенциалът на компанията за 2025 година ще е ангажиран на 80% ”, споделят от „ Булметал “.
Кои са „ Булметал “?
Компанията е основана през 1995 година Тя има цех в Гурково и завод в Стара Загора. Производителят се листна на Българската фондова борса (БФБ) в края на 2023 година

Клиентите му са съсредоточени в Централна и Източна Европа, като водещите пазари са България, Румъния, Гърция и Словения. Около 80% от продукцията се изнася за Европа.

Компанията има и дъщерни сдружения в Италия и Германия – Cevolani и BiBRA – профилирани в производството на машини за опаковки. Водещите пазари, на които се осъществя тази им продукция, са Италия, Канада, Северна Африка и Южна Америка.
„ Булметал “ влага в акумулатори към завода си в Гурково
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР