Производителят на най-бързата изцяло електрическа хипекрола в света- Rimac, обяви,

...
Производителят на най-бързата изцяло електрическа хипекрола в света- Rimac, обяви,
Коментари Харесай

Rimac Nevera ще зарежда безплатно 8 години в мрежата на IONITY

Производителят на най-бързата напълно електрическа хипекрола в света- Rimac, разгласи, че вследствие на реализирано съглашение, бъдещите притежатели на извънредната Nevera ще могат да разчитат на гратис зареждане в европейската мрежа на IONITY в продължение на 8 години.

" Когато хората си мислят за Rimac, те си мислят за рекордното показване на пътя, което предлага Nevera, както и за революционните технологии в сърцето на компанията ", разяснява Мате Римац, създател и изпълнителен шеф на . " В същото време обаче, Nevera бе замислена главно като хипер GT, а не като автомобил за пистата- тя е комфортен за приложимост хиперавтомобил. Сътрудничеството с IONITY ни разрешава да пренесем това преживяване на ново равнище ".

Моделът , който ще бъде създаден в тираж от едвам 150 екземпляра, е оборудван с батериен модул с потенциал от 120 kWh, което съгласно компанията е задоволително за изминаването на 490 километра без нужда от дозареждане. В същото време и при съществуване на подобаваща зарядна инфраструктура, електрическият автомобил може да бъде презареждан с потенциал от 500 kW.

В зарядната мрежа на IONITY, притежателите на Rimac Nevera ще могат да разчитат на заряден потенциал от до 350 kW, което е задоволително за дозареждането на батерията от 0 до 80% за до 25 минути.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР