Производителят на компютърни и мобилни аксесоари Canyon представя MyDino KW-33

...
Производителят на компютърни и мобилни аксесоари Canyon представя MyDino KW-33
Коментари Харесай

CANYON представя нов смарт часовник за деца - MyDino KW-33

Производителят на компютърни и мобилни аксесоари Canyon показва MyDino KW-33 – нов модел смарт часовник, предопределен за деца в начална учебна възраст. Интерфейсът на часовника е основан напълно от дизайнерите на Canyon в хип-хоп жанр.  В това устройство ‚живее‘ приветлив динозавър. Дино е виртуален другар в света на здравето и спорта. Той се нуждае от ябълки, които се прибавят към запаса му, когато детето спортува или се движи.  Часовникът е с конфигурирани просветителни игри Пъзел и Математика , с които вашето дете може да се забавлява и отпочива от физическото натоварване.
За разлика от множеството детски модели на пазара MyDino не употребява SIM карта и няма опция за следене на местонахождение, защото главната му цел е друга – да подтиква физическа интензивност по забавен за детето метод.
Часовникът има всички базови функционалности, измерващи ежедневната интензивност на детето като премерване на пулс, крачкомер и следене на съня. Той се свързва чрез Bluetooth с приложението CanyonLife на смарт телефона.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР