Производителят на електронни компоненти Yageo Corporation със седалище в Тайван

...
Производителят на електронни компоненти Yageo Corporation със седалище в Тайван
Коментари Харесай

Гигант в производството на компоненти ще инвестира €205 милиона в Северна Македония

Производителят на електронни съставни елементи Yageo Corporation със седалище в Тайван разгласи, че ще влага над €205 милиона в произвеждане в Северна Македония . Планът ще бъде осъществен през идващите 10 години, като чат от проектите на компанията за разширение на бизнеса в Европа, оповестява SeeNews.

Предвидената инвестиция включва нови индустриални предприятия в зоните за софтуерно промишлено развиване в градовете Скопие и Щип , оповестяват от Yageo в прессъобщение, издание в локалните медии.
 Magna International отвори втора фабрика за атомобилни елементи в Северна Македония
Един от най-големите снабдители на автомобилни елементи открива втора фабрика в Северна Македония

Инвестицията е в размер на €40 милиона

Предсои откриването на над 3900 нови работни места

" Със стратегическо географско състояние, постоянна парична и удобна данъчна среда и висококвалифицирана работна мощ с конкурентни разноски за труд, Северна Македония е идеалното място за Yageo Group . Компанията ни ще продължи да уголемява своя бизнес в Европа ", съобщи Пиер Чен - създател и ръководител на Yageo.
 Снимка 554085
Източник:

Базираният в Съединени американски щати производител на електронни съставни елементи Kemet Corporation - дъщерно сдружение на Yageo, към този момент ръководи два завода и един R&D център в Северна Македония.

Основана през 1977 година, Yageo е международен производител на електронни елементи на гама от артикули, измежду които резистори, кондензатори, индуктори, трансформатори, релета, антени, безжични съставни елементи и съставни елементи за  вериги.

Компанията има 40 000 чиновници в 29 търговски офиса , 49 завода и 20 центъра за научноизследователска и развойна активност в 24 страни.
 Канадска компания за произвеждане на съставни елементи за акумулатори строи фабрика за €400 милиона в наша съседка
Канадска компания за произвеждане на съставни елементи за акумулатори строи фабрика за €400 милиона в наша съседка

Rock Tech Lithium оперира и в Германия
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР