Производителите на ваксини трябва стриктно да спазват договорите за доставки.

...
Производителите на ваксини трябва стриктно да спазват договорите за доставки.
Коментари Харесай

Борисов: Да не бъдат ограничавани при пътуване хората, които не са се ваксинирали

Производителите на ваксини би трябвало прецизно да съблюдават договорите за доставки. С сътрудниците от Европейския съвет сме единомислещи, че би трябвало да сме оптимално твърди и да пожелаеме от фирмите полагащите ни се количества в период. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов след съвещанието на Европейския съвет нощес.

Приветствам основаването на бързи коридори за предпазените от COVID-19 жители. В същото време обаче е значимо хората, които не са се ваксинирали, да не бъдат ограничавани да пътуват, добавя министър председателят.

В доста европейски страни сега има цялостен локдаун, само че броят на инфектираните е висок. У нас обаче съумяваме по едно и също време да държим пандемията под надзор и да имаме най-либералните ограничения в Европейски Съюз. Затова и следва да отпаднат още ограничавания. Аз имам вяра, че българите са рационални и ще не престават да съблюдават разпоредбите. Нека бъдем оптимално виновни, за се върнем по-лесно към естествения си живот, приканва Борисов.

Днес видеоконферентната среща на евролидерите продължава.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР