Произведената в САЩ зенитно-ракетна система Patriot ще се появи в

...
Произведената в САЩ зенитно-ракетна система Patriot ще се появи в
Коментари Харесай

Украйна получава Patriot след Великден?

Произведената в Съединени американски щати зенитно-ракетна система Patriot ще се появи в Украйна след Великден. Това съобщи представителят на украинските военновъздушни сили Юрий Игнат, без да прецизира по кое време тъкмо комплексът ще бъде ситуиран и ще стартира да носи бойно дежурство. В отговор на подобен въпрос Игнат декларира, представен от УНИАН: " Когато Patriot смъкна първия съветски аероплан, тогава ще разберете. "

изтекли в интернет при започване на април, съдържат информация за положението на украинските системи за противовъздушна защита. В една от бележките се споделя, че при сегашните темпове на разход украинците съвсем ще изчерпят ракетите " Бук " до края на март месец, а ракетите С-300 - до 2 май. В нея също по този начин се споделя, че системата за противовъздушна защита разчита точно на ракетите " Бук " и С-300 от руската ера.

В допълнение към системите със междинен обхват на деяние украинците употребяват голям брой системи с дребен обхват на деяние, в това число портативни и мобилни зенитно-ракетни комплекси, както и артилерийски системи.

Украйна чака доставки освен на Patriot, само че и на системи NASAMS и Iris-T, както и муниции за тях.
 Съединени американски щати изпращат
Съединени американски щати изпращат " Пейтриът " на Украйна

Те са част от нов пакет военна помощ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР