Произшествието с главния прокурор в началото на седмицата все така

...
Произшествието с главния прокурор в началото на седмицата все така
Коментари Харесай

Асен Василев за случката с Гешев: Пиратка, уплашила зайци

Произшествието с основния прокурор при започване на седмицата все по този начин буди съмнение. " Това, което се вижда от фотосите от покушението на Гешев, е по-скоро като пиратка, уплашила зайци ", разяснява през днешния ден съпредседателят на Политическа партия Асен Василев.

Междувременно стана ясно, че Гешев сега е Истанбул. Там той взе участие в интернационална конференция на прокурорите, като хазаин е турският му сътрудник Бекир Шахин. Темата: “Ефективни следствия в ерата на дигитализацията ”.

Главният прокурор Иван Гешев е на посещаване в Истанбул за присъединяване в първата Пан-европейска районна конференция на Международната асоциация на прокурорите, оповестиха от държавното обвиняване.

Домакин на форума е основният прокурор на Турция Бекир Шахин.

Участници в конференцията са ръководителите на прокуратури и проверяващи органи от Европа, Централна Азия, Съединени американски щати. Форумът ще бъде открит от основния прокурор на Турция, главния прокурор на Азербайджан и вицепрезидент на Международната асоциация на прокурорите Камран Алиев, министъра на правораздаването на Турция Бекир Боздаг и ръководителя на Върховния касационен съд Мехмет Акарджа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР