Произшествието е възникнало около 01:30 часа, след като лек автомобил

...
Произшествието е възникнало около 01:30 часа, след като лек автомобил
Коментари Харесай

Младеж е тежко ранен при катастрофа

Произшествието е зародило към 01:30 часа, откакто лек автомобил марка „ Фиат “, модел „ Стило “ с русенска регистрация, ръководен от 21- годишен, при придвижване по ул. „ Дебър “ в посока бул. „ Липник “, не стопира на пътен знак „ Б2 “, не пропуща движещия се по пътя с преимущество /по булеварда в посока центъра/ автомобил „ Фолксваген - Голф “ с русенска регистрация, с 20-годишен лидер, при което двете МПС се сблъскват. След удара сред тях, фиатът удря лек автомобил с марка „ Мерцедес “ с варненска регистрация, ръководен от жена на 23 г, движещ се по бул. „ Липник “ в посока КАТ. При случая са потърпевши трима - един тежко ранен с заплаха за живота и двама леко ранени.

Най-тежко потърпевш е лидерът на фиата, който е настанен в интензивното поделение на болница „ Канев “ с заплаха за живота, а лидерът на голфа и пасажер са с леки пострадвания.

На местопроизшествието е осъществен оглед и по случая е формирано досъдебно произвеждане, по разказа на ОДМВР Русе, в хода на което ще бъдат изяснени аргументите за ПТП.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР