PROI Worldwide, една от най-големите комуникационни партньорски мрежи в света

...
PROI Worldwide, една от най-големите комуникационни партньорски мрежи в света
Коментари Харесай

Световната комуникационна мрежа PROI на челно място по приходи

PROI Worldwide, една от най-големите информационни партньорски мрежи в света е сложена на заветното 4 място в класацията PRovoke Media 2020 Global Holding Group. Докладът стъпва на данни от 2019 година за приходите от PR действия на огромни холдингови групи и самостоятелни организации. С систематизирания доход от такси в размер на 990 015 339 $ PROI сподели 3,8% растеж през миналата година. Независимата информационна организация Intelday Solutions е единственият представител на PROI за България.
„ Като член на PROI сме имали опцията освен да работим по редица интернационалните планове, само че и да бъдем скъп сътрудник на родния пазар за нашите  сътрудници, “ показа Боян Иванович, изпълнителен шеф на Intelday Solutions. „ Работата ни с информационни организации от целия свят ни разрешава елементарно и бързо да сверяваме часовника си що се отнася до развиването на пазара и постоянно да предлагаме на нашите клиенти информационни решения от международно равнище. “
Постижението на PROI е основно като потвърждава, че миксът от чудесно познаване на локалния пазар и експертиза на международно равнище е доста добре работещо решение в връзките. И по тази причина за втора година PROI е най-голямата мултинационална информационна мрежа, занимаваща се с търговски марки в световен мащаб, изпреварвайки международно известни информационни организации като Edelman, Weber Shandwick, FleishmanHillard, Ketchum, Ogilvy и други и е класирана на четвърто място по доходи измежду информационните холдингови компании - Omnicom PR Group, Interpublic Group и WPP, като изпреварва даже DEL Holdings на Edelman.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР