„Програмата за защита на трудовите възнаграждения (Paychek Protection Program) е

...
„Програмата за защита на трудовите възнаграждения (Paychek Protection Program) е
Коментари Харесай

Още един американец си купи Lamborghini с помощи за Covid-19

„ Програмата за отбрана на трудовите хонорари (Paychek Protection Program) е заем, предопределен да обезпечи директен тласък за дребния бизнес да задържи чиновниците си на работа “. Това е описанието, което ще намерите на уеб страницата на администрацията, която подкрепя дребния бизнес в Съединени американски щати, в раздела, отдаден на ограниченията за облекчение на последствията от ковид. Някои бизнесмени обаче взеха решение да се възползват от помощите за Covid-19, употребявайки средствата, с цел да си закупят първокласни коли. Това съобщи Motor 1.

След като преди време гражданин на Флорида получи достъп до програмата за подкрепяне на бизнеса и си купи чисто ново Lamborghini Huracan на стойност 318 000 $, в този момент се появи сходна история, само че от различен американски щат, а точно Тексас. Злоупотребилият бизнесмен също се е сдобил с автомобил от спортният италиански автоконцерн, само че вместо да избра същия суперкар с атмосферен V10, той се е спрял на всъдехода Urus. В Съединени американски щати цената на високопроизводителното SUV за моделната 2021-а, което е оборудвано с битурбо V8 мотор, започва от 222 000 $.

Съобщава се, че американецът от Тексас е получил заеми в размер на 1,6 милиона $ по програмата за отбрана на трудовите хонорари, като с изключение на Urus-а е употребявал част от парите, с цел да си купи Rolex и Ford F-350. Разбира се, в този момент мъжът е изправен пред голям брой обвинявания, в това число за даване на погрешни данни пред финансова институция, банкова машинация, корист с държавни помощи и присъединяване в противозаконни парични транзакции.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР