Програмата от четвъртфиналите на Шампионската лига започва с два мача

...
Програмата от четвъртфиналите на Шампионската лига започва с два мача
Коментари Харесай

1/4-финалите в Шампионска лига стартират с два мача днес

Програмата от четвъртфиналите на Шампионската лига стартира с два мача довечера. Бенфика приема Ливърпул от 22:00 часа българско време. По същото време Манчестър Сити е хазаин на Атлетико Мадрид.

Бенфика е приятната изненада от началото на конкуренцията, като на осминафиналите португалският гранд изненада Аякс и след триумф с 1:0 в Амстердам и общ резултат 3:2 се добра до последните осем в шампионата. Задачата на отбора за влизане в полуфиналите няма да бъде лека, като техен противник ще бъде шесткратният притежател на трофея Ливърпул, който на осминафиналите преодоля Интер след победа с 2:0 в Италия и проваляне с 0:1 на „ Анфийлд “.

Победителят от двойката ще се изправи на полуфиналите против спечелилия всред Виляреал и Байерн Мюнхен, които играят един против различен в сряда.

В другия дуел от програмата във вторник, финалистът от последното издание Манчестър Сити приема Атлетико Мадрид на „ Етихад “. „ Гражданите “ имат аспирации да стигнат едно ходило по-нагоре тази година и най-сетне да завоюват бленувания трофей от най-престижния европейски клубен шампионат, откакто предишното лято отстъпиха на Челси в напълно британски край с 0:1. Отборът мина с лекост през Спортинг Лисабон на осминафиналите, до момента в който Атлети се оправи с градския противник на Сити – Манчестър Юнайтед, за постигане до последните осем в конкуренцията. Срещата ще опълчи и две радикално разнообразни футболни философии – притежанието на топката на Пеп Гуардиола против проведения и контраатакуващ жанр на Диего Симеоне.

Победителят от двойката ще играе в полуфиналите с един всред настоящия отличник на Европа Челси и Реал Мадрид, които се изправят един против различен в първи четвъртфинален конфликт в сряда вечер.

Пълна стратегия за 1/4-финалите в ШЛ:

Вторник, 5 април:

22:00, Бенфика – Ливърпул

22:00, Манчестър Сити – Атлетико Мадрид

Сряда, 6 април:

22:00, Виляреал – Байерн Мюнхен

22:00, Челси – Реал Мадрид

Вторник, 12 април:

22:00, Байерн Мюнхен – Виляреал

22:00, Реал Мадрид – Челси

Сряда, 13 април:

22:00, Атлетико Мадрид – Манчестър Сити

22:00, Ливърпул – Бенфика.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР