Програмата “On the House” на EA (Electronic Arts) през годините

...
Програмата “On the House” на EA (Electronic Arts) през годините
Коментари Харесай

EA предлага безплатно Dead Space в Origin



Програмата “On the House” на EA (Electronic Arts) през годините е предложила на геймърите гратис да прибавят към сбирките някои в действителност качествени игри. 2017-та обаче се оказа скучна. След като предишния януари компанията “почерпи” играчите с Mass Effect 2, през останалата част от годината от там заложиха на по-нишови заглавия като Syberia II, някои искрено недодялани такива (Dead in Bermuda), както и няколко повторения (Medal of Honor: Pacific Assault и Plants vs. Zombies евентуално за стотен път).

Сега още веднъж имаме мощно начало на годината. От известно време EA са пуснали за гратис събаряне своя шлагер отпреди 10-ина години Dead Space. Редно е да се означи, че заглавието към този момент пускано гратис през 2014 година, само че оттогава към този момент мина много време.

Прочетете още: Electronic Arts купи студиото, отговорно за Titanfall

Въпреки към този момент достойната си възраст Dead Space си заслужава да бъде изиграна, в случай че по някакъв метод сте я пропуснали през 2008 година Една от главните механики в играта – опцията да разчленявате съперниците си, променяйки метода по който ви нападат към момента е нещо неповторимо.

Също по този начин Dead Space е доста добре направена сървайвъл игра с изпипана атмосфера. За разлика от повече екшън насочените си продължения, оригиналът към момента предлага примерен геймплей във връзка с напрежението и нуждата от икономисване на мунициите, изключително при по-високите равнища на компликация.

Заглавието бе шлагер през 2008 година, само че се показва напълно съответно и в този момент, съвсем десетилетие по-късно. Няма по какъв начин да не си напомним и да не съжалим за порешния път, по който поредицата бе ориентирана в следствие...

За да се възползвате от промоцията, би трябвало да сте регистриран(а) в системата Origin на EA, откъдето можете да добавите Dead Space към виртуалната си сбирка. Имайте поради, че “On the House” заглавията са безвъзмездни единствено за избран интервал. Ако в границите на подобен обаче си свалите играта, то тя вечно става част от сбирката ви.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР