Програмата на Лятно кино в квартала продължава днес с италианския

...
Програмата на Лятно кино в квартала продължава днес с италианския
Коментари Харесай

Лятно кино в квартала представя безплатно днес във Варна италианска комедия

Програмата на " Лятно кино в квартала " продължава през днешния ден с италианския филм " Фамилната къща ", припомня Moreto.net.

Прожекцията ще стартира в 21 часа в парка на кв. " Аспарухово ", като в 20:30 ще бъде прожектиран и късометражен филм. Организаторите поучават феновете да дойдат по-рано, с цел да заемат положителни места, и да си носят нещо комфортно за сядане.

" Фамилната къща " на режисьора Аугусто Форнати споделя историята на едно семейство, попаднало в неуместна обстановка, водеща до голям брой комични моменти. Алекс, Оресте, Джакинто и Фани са трима братя и една сестра, които са доста разнообразни, само че израснали дружно в красива фамилна къща в провинцията. Докато татко им Серджо е в очевидно необратима кома, всички те се съгласяват да продадат фамилния дом и всичките му мебели, с цел да оказват помощ на Алекс да реши сериозните си финансови усложнения. Веднага щом го вършат обаче, Серджо ненадейно се разсънва. Лекарите са безапелационни: за положителното му възобновяване е от значително значение да се върне в ежедневния си живот, заобиколен от привързаността на децата си и предмети, които са му скъпи. Четиримата ще би трябвало да се преструват, че къщата в никакъв случай не е била продадена. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР