Програмата е изградена с участието на експерти от индустриятаQA програмата

...
Програмата е изградена с участието на експерти от индустриятаQA програмата
Коментари Харесай

Телерик Академия започва обучение на QA инженери

Програмата е построена с присъединяване на специалисти от промишлеността

QA програмата на Телерик Академия е подобаваща за студенти и експерти от разнообразни области (снимка: Телерик Академия)

Изцяло нова 6-месечна стратегия за ИТ кариерен старт разгласи Телерик Академия. В рамките на „ Telerik Academy Alpha QA ” просветителната организация ще приготвя Quality Assurance (QA) инженери – експерти с основна роля в ИТ промишлеността, които дават отговор за качеството на софтуерните решения в целия развой на разработка.

Изградена с присъединяване на специалисти от промишлеността, програмата цели да въоръжи курсистите с търсените от бизнеса технологични  познания, практически  опит и личностни умения, разясниха от компанията. Обучението започва на 27 май, а кандидатстването за него е интензивно до 15 април през уеб страницата на Телерик Академия.

„ Търсенето на QA експерти в ИТ бранша е наедно и от време на време изпреварва това  на софтуерни разработчици с известни езици за програмиране като Java и C#.  Тенденцията обгръща цялата промишленост. Затова разширяваме обсега на своите стратегии ”, сподели Александра Мечкова, изпълнителен шеф на Телерик Академия.

Програмата е подобаваща за студенти и експерти от разнообразни области, които  желаят да стартират работа в ИТ бранша, само че избират да тестват софтуера вместо да го основават. Те ще могат да съчетаят присъединяване си в програмата със следване в университет и работа.
още по тематиката
Програмата „ Telerik Academy Alpha QA ” се състои от 5 модула с фокус върху практиката. Завършилите могат да започват кариера в една от водещите компании-партньори на Телерик Академия или в друга компания от ИТ бранша.

QA експертите наблюдават за осъществяването на всички условия към софтуера, откриването и коригирането на неточности и обезпечаването на безпроблемно потребителско преживяване. Ролята изисква композиция от задълбочени знания в областта на софтуерното тестване, опит в програмирането и отлични комуникационни  умения.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР