Проговори раненият след меле с роми в Хасково служител на

...
Проговори раненият след меле с роми в Хасково служител на
Коментари Харесай

Пострадал от роми полицай: Опитаха се да ни смачкат с мръсна газ

Проговори раненият след меле с роми в Хасково чиновник на реда. Полицай Кючуков изясни, че той и сътрудниците му се отзовали на сигнал на жена. Тя декларирала, че мъжът, от който има дете, е взел рожбата й и кара майката да проституира. Когато стигнали до мястото, заварили група лица от ромски генезис. Хората обаче не били поданици на квартала, а единствено придошли. Групата се отнесла много агресивно и надменно към униформените.

" Около 20 индивида общо бяха лицата. Един от ромите се опита да изблъска сътрудника “, изясни служителят на реда пред Нова телевизия. По думите му ромите наискачали с брадви и с колове и се насочили към служителите на реда.

" Абсолютно пренебрежение към органите на Министерство на вътрешните работи “, съобщи Кючуков. В цялата блъсканица той бил ударен по главата с пестник. Униформените били принудени да стрелят във въздуха, което респектирало ромите. Част от тях се качили в една кола и решили да избягат.

" Тръгвайки с мръсна газ, се пробваха да ни смачкат “, изясни той. Полицаят съпостави този миг с протеста в лагера в Харманли. " Има такива моменти, обикновено е “, уточни потърпевшият, като изясни, че това са рисковете на специалността. Кварталът се характеризира с огромна престъпност. Оттук се набират и проституиращи лица.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР