- Прогнозите ви за 2021 година се оказаха потресаващо точни.

...
- Прогнозите ви за 2021 година се оказаха потресаващо точни.
Коментари Харесай

Астрологът Красимир Куртев за 2022: Тежкият период продължава, не си взехме поука от грешките

- Прогнозите ви за 2021 година се оказаха потресаващо точни. Тежка коронавирус вълна, икономическа рецесия, митинги, разтърсвания, политически изненади. Обръщайки се обратно, смятате ли че нещо ви е убягнало?

- По-скоро спестих някои детайли от моите прогнози за 2021 година, защото това би асъдействало за още повече стрес и суматоха измежду обществото. Нещо повече, когато загатнах звездата Алгор, която ще се яви като камшик и унищожител на човечеството, получих доста упреци от страна анализатори и публицисти. Въпреки това всеки знае какви неблагополучни и тежки месеци бяха наранени от тази „ черна “ звезда. Трета и четвърта вълна на пандемията, митингите, както и неуспехите на 45-тото и 46-тото Народно заседание, скокът на цената на електрическата енергия и така нататък, тъй че това спестих.

- Идва година с три двойки. Какво ни носи тя?

- Така наречената година на „ трите тройки “ е просто едно поверие, породено от консервативното мислене и няма нищо общо с 2022 година. Всъщност въздействието на 2022 е в ход още през октомври 2021 година.

Първите 2 числа от дадена година, демонстрират стадия (фазата) на годината, до момента в който последните 2 числа насочват това въздействие по избран метод. Базовото число 20, което стартира през 2000 година, ще продължи да бъде решаващо до 2099 година Милениумът - 2000 година с фаза 20 сложи началото на голям брой провокации с въвеждането на нов международен подем - прочут като Нов международен ред. Вкратце разделяне и опълчване на обществата.

През 2020 година ескалираха международните конфликти, изкуствено основания пандемичен вариант, проблеми с бежанската вълна по света, митинги и прочие, и прочие.

Тази отрицателна сила на фаза 20, значително се преля в 2021 година, още веднъж се надигна Ковид, фармацевтичния бизнес с имунизациите, вкарването на зелени документи и още по-драстични митинги. По този метод международната общност бе разграничена на две дефинитивно.

Библейски, цифрата 22 съставлява съществуването на голямо количество анархия, защото е двойно от цифрата единадесет, което съставлява безпорядък и хаос. Въпреки че 22 ни приканва към баланс и съгласие, разделянето на народите ще усили мощта на цифрата 11 подкрепено от основният проектант, а точно 22. Така че не се чакат усъвършенствания през 2022 година, а в противен случай. Може да чакаме вълна от заболявания и яростни митинги, световен срив в стопанските системи, финансите и здравето.

Надявам се читателите помнят моят разбор за 2020 година - „ Чакат ни седем гладни години “. Сиреч едвам през 2027 година ще настъпят някои промени в положителният смисъл.

- Миналата година казахте, че интервалът 2021 - 2022 година е последният изпит за човечеството да влезе във вибрациите на вселенските закони. Ще вземем ли изпита или ще ни скъсат?

- Да, това в действителност бяха моите езотерични прогнози за интервалът 2021 - 2022 година. За жал по този начин и не си научихме уроците, и не си взехме поучения от грешките, което напълно разумно докара до това да ни „ скъсат “ на изпита. Нещо повече, несериозността ни ще продължи и през 2022 година, и три пъти няма да издържим съдбовния тест.

- Меркурий е назадничав цели четири пъти през идната година. Кои са интервалите, в които можем да чакаме разтърсвания?

- Относно Меркурий в ретроград, планетата която четири пъти ще бъде в назад придвижване през 2022 година: 14 януари 2022 година (във Водолей) - 4 февруари 2022 година (в Козирог), 10 май 2022 година (в Близнаци) - 3 юни 2022 година (в Телец), 10 септември 2022 година (във Везни) - 02 октомври (във Скорпион) и в интервала 29 декември 2022 година (Козирог) - края на 2022 година. Ако през тези четири ретроградни „ сезони “ се подписват значими документи и подписване на контракти, нищо положително не ни чака, а в противен случай разтърсвания след разтърсвания във всяка област.

- Ще отстъпи ли пандемията? Астролози и гадатели към този момент приказват за нов, по-страшен вирус.

- Плутон и Уран предизвестяват за още лавини от неприятности свързани с въпросната пандемия. Не бих споделил, че се задава по-страшен вирус, последният ще бъде възложен под разнообразни форми и наименования. Сиреч изкуствено основаният вирус единствено ще си трансформира наименованието. Така наречените зелени документи последователно ще отпаднат, с цел да се избегне дискриминирането, само че за сметка на това, ще се употребяват нови способи, до момента в който не се стигне до цялостно имунизиране, което не е целесъобразно за идната 2022 година. Дори 100% от популацията да е имунизирано в световен мащаб, ще се вкара антидот, който да обезврежда отрицателните последици от имунизациите. За аналог може да послужи обстоятелството с антибиотиците и пробиотиците. „ Шоуто би трябвало да продължи “ - Queen …

- Икономистите предвиждат сериозна инфлация, която към този момент е реалност. Какво споделят звездите? В каква посока се движим?

- Венера не се свързва единствено с романтиката и любовта, а и с финансите. Венера навлиза в назадничавост, настанявайки се в Козирог на 01 януари 2022 година и ще бъде ретроградна 28 дни - до 29 януари 2022 година.

Романтичната „ хубавица “ ни предизвестява за метода, по който харчим парите, това е от основно значение по време на този назадничав интервал. Препоръчително е да останем в границите на бюджета. Обикновено ретроградите демонстрират назад въртене на планетите. Не е по този начин с Венера и Уран, тъй като те са единствените две планети във Вселената, които непрекъснато се въртят в противоположно състояние на Земята.

Има наклонност към преразход по време на ретроградна Венера, заради което е значимо да бъдем спестовни. Това касае освен обществото, а най-много власт имащите. В случай че новосформираното държавно управление започва с взимане на заеми и стартират да се харчат национални пари за повече от една област, Венера ще вкара страната ни в невиждан преразход. Това значи, че ни предстоят години наред със значими финансови рецесии, даже сериозна инфлация в която навлязохме към този момент.

- Очаквате ли катаклизми - естествени, стопански, политически?

- Както не един път съм споменавал, естествени катаклизми е имало, има и ще има, несъмнено. Друг е въпросът с икономическите и политическите катаклизми. В тази област нещата ще вземат връх, т.е. не ни чакат светли съдбини, а провал в политически и стопански аспект.

- Миналата година прогнозирахте огромни политически изненади и серия избори. Ще има ли съдружно държавно управление? Там да чакаме ли изненади? Как ще се развие политическата рецесия в страната? Да чакаме ли предварителни избори през 2022?

- Към днешна дата се обрисува съдружно държавно управление с присъединяване на доста парии без три. Въпреки че спечелилите от избори 2021 ще проявят взаимни отстъпки към всяка една от партиите по време на договарянията, опозиционните партии ще проявят твърдоглавие употребявайки езикът на омразата. Изненади могат да се чакат при сформиране на държавното управление, заради противоречиви моменти за едно или друго министерско кресло. Бих изложил опасенията си от възникването на опозиционни митинги, дни след сформирането на новото държавно управление, които биха могли да прераснат (не дай Боже) в кървави конфликти. Само следователно на ескалация, може да се стигне до преустановяване на 47-то Народно заседание и нови избори. Такива събития ще бъдат следващият позор за България пред международната общност.

- Мненията за новите политически играчи от „ Продължаваме промяната” варират от „ Осанна” до „ Разпни го”. Какво е тяхното политическо бъдеще?

- Както е разказано в евангелията първо ще има „ Осанна “ и ще се стигне до „ Разпни го “. Със сигурност ще последват компромати след компромати сходни на тези за канадското поданство на единия от водачите на „ Продължаваме промяната”. Ще се изразя метафорично: Предстои поредност от „ Империята отвръща на удара “. Не е изключено следствие актуалните водачи да последват ориста на юпитата от Национална движение „Симеон Втори".

- Пандемията ни разделя физически и ни събира виртуално. Това ли е светът, в който ще живеем?

- Това е единствено началото на световната цифровизация в международен мащаб. Светът е различен, светът се промени и светът ще стане виртуално пространство, а хората - холограми в по този начин нареченото „ далечно бъдеще “.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР