Прогнозирани са бумни температури от 30C за по-късно този месец,

...
Прогнозирани са бумни температури от 30C за по-късно този месец,
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Новите карти показват точно къде и кога първите 30C ден от годината ще изпепелят британците

Прогнозирани са бумни температури от 30C за по-късно този месец, като британците ще се изпекат с наближаването на края на месеца.

Изпепеляваща мини гореща вълна, обхващаща 400 благи, се чака преди края на май, като графиките плануват най-високите температури в Лондон, Брайтън, Кентърбъри в Кент и Кроули. Първоначално се предвиждаше, че изискванията ще доближат пик към средата на двадесетте години сред 25 май и 29 май.

Но нова карта сподели, че живакът ще доближи 30C през празничния уикенд - неделя, 26 май, се споделя, че е най-горещият ден от всички. Знойната петдневна гореща вълна няма да удари единствено юга, като температурите ще се повишат в Шотландия, както и в Североизточна и Северозападна Англия.

Прогнозът за времето на Exacta Weather Джеймс Мадън сподели пред Daily Star: „ Някои от главните компютърни модели на трети страни към този момент стават все по-популярни като самопризнание за високото налягане, което се покачва по крайбрежията ни през идната седмица.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР