Прогнозира още по-голямо задълбочаване на проблема с газаВ ефира на

...
Прогнозира още по-голямо задълбочаване на проблема с газаВ ефира на
Коментари Харесай

Таско Ерменков с унищожителна критика към служебното правителство

Прогнозира още по-голямо задълбочаване на казуса с газа
В ефира на Българска национална телевизия, Таско Ерменков съобщи, че са доста претендентите, които вършат опит да изместят Българска социалистическа партия от политическата сцена.

„ Всеки подобен опит приключва пагубно за оня, който го прави. Независимо от многообразието на отзиви от време на време в Българска социалистическа партия, партията е задоволително постоянна и мъдра и хората, които гласоподават за нея, знаят, че поддържат политиката, която тя организира “.



Ерменков акцентира, че Българската социалистическа партия е единствената, която извършва обещаното от нея по време на предизборната акция.
„ В момента върви промяна – едни по-наши социалисти ги назначаваме на местата на едни не по-наши социалисти. Още по-малко „ Продължаваме промяната “, която е центристко-популистка партия, може да заеме лявото пространство “, добавя Ерменков.

По отношение на вероятно и бъдещо партньорство с „ Демократична България “, Таско Ерменков изясни, че „ когато националният интерес изисква да се вземат решение въпроси, които са от национално значение като битката с корупцията, вкарването на правдивост в правосъдната система, която би трябвало да е идентична за всички, тогава идеологически разлики не може да има “.

Относно горещата в последно време тематика с газа, той е безапелационен, че „ Газпром “ е единственият вид за допълнение на недостигащите ни количества.
Определи дейностите на служебното държавно управление в региона на енергетиката като блуждаене и предвижда, че следващата година казусът с доставките на газ ще се задълбочи още повече.
Източник: standartnews.com
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР