profit.bgПътуващите, които търсят евтина ваканция, ще я открият в някои

...
profit.bgПътуващите, които търсят евтина ваканция, ще я открият в някои
Коментари Харесай

Български град сред най-евтините за посещение в света в момента

profit.bg

Пътуващите, които търсят евтина почивка, ще я открият в някои от най-популярните градове на Азия и Африка.

Доклад на колоса за финансови услуги UBS сочи, че шест от десетте най-скъпи дестинации за мини бягство за двама са в Европа, до момента в който най-евтините разновидности са най-вече в Азия и Африка.

Ню Йорк е най-скъпата дестинация за отмора със междинна цена от 1 075.60 за нощувка за двама.

Сеул заема второто място със приблизително 1 002.20, макар че представителите на UBS сочат Зимните олимпийски игри, които се организираха в страната при започване на 2018 година като главен фактор за появяването й на толкоз предно място в класацията.



Женева, Осло и Цюрих са идващите три най-скъпи спирки, със надлежно разноски от 965.80, 948.40 и 930 за една нощувка за двама, оповестява T+L.

Токио е следващият азиатски град в топ 10, заемащ шесто място със междинна цена от 895 $ за една нощ в града за двама, а Дубай е на седмо място със междинна цена от 891.40 $.

Париж, Франкфурт и Копенхаген приключват листата на десетте най-скъпи градове, със съответни междинни разноски от 888, 874.50 и 819.70 $ за нощувка за двама.

Кайро предлага най-евтината алтернатива за отмора със междинна цена от 313.50 $ за градска почивка за двама, следван от Лагос (314.10 долара), Мумбай (347.40 долара), Истанбул (362.80 долара) и Йоханесбург (383.70 долара).



Тези, които се интересуват от Европа, ще намерят налични благоприятни условия за отмора в София, съгласно отчета на UBS, която се подрежда на шесто място със междинна цена от 385.10 $.

Азиатските градове Банкок и Манила заемат седмо и десето място със междинни разноски от 388.70 и 391.20 $ за една нощувка в града за двама.

Куала Лумпур и Ню Делхи са последните два града в топ 10 на най-евтините за отмора, заемащи осмо и девето място, със междинни разноски от 389.70 и 389.90 $ за една нощувка за двама.

UBS сформира класацията, включвайки цената на нощувка в първокачествен хотел, две вечери в ресторант (включително бутилка вино), такси, два билета за публичен превоз и кола чартърен.

В нея влизат и други разноски, с които туристите могат да се сблъскат, като да вземем за пример цена на телефонен диалог, пазаруване на книга с меки корици или изпращане на пощенски картички.

Не са включени пътните разноски до и от всяка дестинация.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР