profit.bgОпределени бебешки имена са на мода от десетилетия, но винаги

...
profit.bgОпределени бебешки имена са на мода от десетилетия, но винаги
Коментари Харесай

Най-популярните бебешки имена през 2019 г.

profit.bg

Определени бебешки имена са на мода от десетилетия, само че постоянно има няколко от тях, които са на практика на всички места през другите години. И 2019 година не прави изключение. 

Сайтът за намиране на подобаващото бебешко име Nameberry разгласява нов отчет по отношение на най-популярните имена за първото тримесечие на 2019 година

Сайтът класира имената въз основа на това какъв брой трафик са получили страниците с тях на уеб страницата от началото на тази година. И наподобява, че няколко имена към този момент господстват измежду бъдещите родители, оповестява T+L.

Най-популярните имена от предходната година - Оливия и Атикус, наподобява към този момент не са съвременни, съгласно изчисленията на Nameberry. Поузи и Майло към този момент притеглят най-голямо внимание.

" Ние измерваме кои имена притеглят максимален интерес от родителите в действително време, спрямо това какъв брой бебета в действителност получават тези имена ", декларира съоснователят и основен изпълнителен шеф на Nameberry Памела Редмънд.

Тя показва, че трафикът на уеб страницата е добър метод да се реши кое е известното име в този момент, вместо да се чака 18 месеца за статистиката от държавната администрация.

От Nameberry отбелязат, че името Поузи (и другите му изписвания) следва избрана наклонност. Това е по едно и също време старомодно име, естествено название и псевдоним.

Корените на Майло могат да бъде проследени както в латинския, по този начин и в немския език. Популярността му се дължи и на артиста Майло Вентимиля.

Имената, оглавили класацията през предходната година, обаче към момента не са напълно за изхвърляне. Тези с антични корени, като Аврора и Фрея, или ирландските, като Мейв и Фин, както и класическите, като Кора и Теодор, наподобява също набират скорост.

Много родители употребяват специфични способи, с цел да изберат по какъв начин да нарекат децата си. Предишни проучвания демонстрират, че имена, като Ейми или Джейкъб, са свързани с „ положително ” държание, до момента в който някои родители избират и полово неутрални наименования, вдъхновявайки се от места, както и такива, употребявани в предишното за всички полове. 

Това са десетте най-хубави имена за девойки и момчета през 2019 година, съгласно Nameberry.

Момичета

Поузи
Исла
Оливия
Аврора
Мейв
Кора
Амара
Ада
Амелия
Шарлот

 

Момчета

Майло
Джаспър
Атикус
Теодор
Ашър
Сайлъс
Джак
Фин
Хенри
Феликс
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР