profit.bgБоксовата легенда Майк Тайсън заработи 20 000 долара само за

...
profit.bgБоксовата легенда Майк Тайсън заработи 20 000 долара само за
Коментари Харесай

Майк Тайсън печели сериозни пари от ново занимание

profit.bg

Боксовата легенда Майк Тайсън проработи 20 000 $ единствено за няколко часа от изпращането на персонализирани видео послания на разнообразни хора.

53-годишният Тайсън, чието положение се прави оценка на към 3 млн. $, получава по 300 $ за изпращането на персонализирани клипове на почитатели.

Той употребява уеб страницата за качване на видеа Cameo и се оправя сносно като е проработил близо 20 000 $ за първите си шест часа, съгласно TMZ.

Искате Майк да изпее Happy Birthday на майка ви? Той може да го направи! Искате Майк да поздрави племенника ви за неговата Бар Мицва? Готово! Искате Майк да цитира реплики от кино лентата " Последния ергенски запой? " Той евентуално може да направи и това!



Тайсън към момента е най-младият международен първенец по бокс в тежка категория, откакто победи Тревър Бърбик през 1986 година на възраст 20 години и 4 месеца.

Той натрупа голямо положение от бокса, само че по-късно съумя да прахоса съвсем всичко.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР