Профилната снимка във Фейсбук на изчезналата Ивана от Дупница е

...
Профилната снимка във Фейсбук на изчезналата Ивана от Дупница е
Коментари Харесай

Профилната снимка във Фейсбук на изчезналата Ивана от Дупница е била сменена

Профилната фотография във Facebook на изчезналата Ивана от Дупница е била заменена към 16 часа през днешния ден. Същото се е случило и в профилите ѝ в други обществени мрежи, които употребява - Инстаграм и TikTok.

17-годишното момиче е в неопределеност към този момент пети ден. Не е ясно обаче кой е сменил фотосите, защото се знае, че Ивана е оставила телефона си в учебно заведение в деня на изгубването си. Пред Българска национална телевизия началникът на районното ръководство в Дупница основен комисар Йордан Зарев съобщи, че полицията знае за промяната и казусът се ревизира от отдел " Киберпрестъпност ".

От учебното заведение на Ивана отхвърлят момичето да е било унизено в клас. Днес пред Българска национална телевизия обаче позната на Ивана, която е учила в същото учебно заведение, съобщи тъкмо противоположното - че към тинейджърката е проявявано извънредно надменно и неприятно отношение.

Поведението на Ивана се е трансформирало през последните дни, твърди нейната класна.

Обходени са към 600 декара регион към Дупница, в това число крайпътни дерета и места, на които Ивана би могла да се скрие. Повече от 150 служители на реда, както и горски вземат участие в издирването. Съставен е и спешен щаб, който от на следващия ден ще се заеме с по-добрата организация на търсенето. След 18 часа над 30 доброволци не престават издирването във вилната зона на Дупница.

" Обходен е доста огромен периметър, някои места се повтарят, защото момичето може да се движи. Всички околни села са тествани, гористата околност, реката наоколо. продължаваме да използваме следови кучета, термокамери и дронове ".

Кметът на Дупница Първан Дангов благодари на всички участници в издирването. Продължава разпоредената от него инспекция във всички дупнишки учебни заведения.

" Знам кой е персоналният доктор на Ивана, знам в кое учебно заведение е учила до 8. клас. Резултати се чакат към 8 март. Кизисният щаб е изслушал трима специалисти от Държавната организация за протекция на детето, сега се работи ", уточни Дангов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР