„Профилите на магистратите, които са ангажирани с разследванията срещу обвиняемия

...
„Профилите на магистратите, които са ангажирани с разследванията срещу обвиняемия
Коментари Харесай

От прокуратурата разкриха още данни за акцията срещу хората на Васил Божков

„ Профилите на магистратите, които са ангажирани с следствията против обвинения Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, съдържат с изключение на техни персонални данни като три имена, ЕГН-та, употребени от тях мобилни телефони и домашни адреси, по този начин и цялостна информация за членовете на техните фамилии, в това число за техните деца”, съобщи пред NOVA представителят на основния прокурор Сийка Милева.

Магистрати и техните фамилии били следени от доближени на обвинения предприемач Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. Това настояват от прокуратурата след акцията, извършена на няколко адреса в София и Сандански. Според държавното обвиняване са събирани персонални данни на прокурори и върховен чиновник на Министерство на вътрешните работи, взели участие в следствието против Божков.

На прицел са били магистрати, които проверяват Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от по двете каузи против него, твърди прокуратурата. Засега е известно името на прокурор Ангел Кънев, чиято фотография преди седмици Божков разгласява във Фейсбук.

Според прокуратурата магистратите и околните им били следени с разнообразни механически средства. Освен това проверяващите попаднали на разпечатки от изявления за инспекция на несъбраните милиони от хазартните сдружения на Божков.

Прокуратурата с нови разкрития за вчерашните арести на доближените на Божков

„ При осъществяваните претърсвания и изземвания е открито неподписано разпореждане за отвод да се образува наказателно производство”, изясни Милева.

Постановлението е обвързвано с певицата Лиляна Деянова - Лилана. Заради това тя към този момент е била разпитана, дружно с нея и още двама шефове на компании.

„ Подкрепяме твърдо сътрудниците си, които с риск за своята сигурност не престават да пазят публичните отношения”, сподели представителят на основния прокурор.

Засега упрекнати и арестувани за 72 часа са двама - Славчо Марков, някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи, и Веселин Балтов - началник на защитата на Божков. Те са упрекнати като участници в проведена незаконна група. Предстои прокуратурата да реши дали да повдигне обвинявания и на други двама. В неделя от обвиняването ще изискат непрекъснат адрес за двамата арестувани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР