Професор Радка Аргирова е получила заплахи от няколко души заради

...
Професор Радка Аргирова е получила заплахи от няколко души заради
Коментари Харесай

Проф. Аргирова: Получих заплахи заради COVID-19

Професор Радка Аргирова е получила закани от няколко души поради COVID-19. Това разгласи самата тя в студиото на „ ”. Съветникът на премиера Кирил Петков посочи, че вирусолозите в целия свят се оплакват от сходни предизвестия.

"Вчера и оня ден получих от няколко жители закани, че в случай че продължа да застрашавам популацията и да приказвам неща ,

които, изтъквам "сама си изобретявам субварианти на ковид ", всичко това щяло да свърши доста неприятно ", сподели експертът.

Проф. Аргирова посочи, че не изпитва боязън .

Заплахите обаче означавали, че или хората не имат вяра във вируса, или не желаят да чуят това, което би могло да се случи. "Казах, че това е просвета и нищо не мога да измисля сама. Мисля, че мое обвързване в тази епидемиологична конюнктура е да споделям истината ", акцентира тя.

Прогнози за COVID-19

Според вирусолога идната вълна на ковид се чака при започване на есента. В тази връзка напълно скоро ще бъде оповестена втората бустерна доза, или четвъртата инжекция против COVID-19. Тя ще бъде целесъобразна първо за възрастните хора, над 65 години, и за тези с проблеми с имунната система.

За маймунската шарка

В България проф. Аргирова уточни, че не сме записали маймунска шарка и страната ни не би трябвало да е застрашена. "Положението е такова, че хората доста пътуват, избират се екзотични дестинации. Шарката се придвижва от човек на човек ", сподели съветникът на премиера и предложи нараснало внимание.

Още от коментара ѝ за маймунската шарка и Коронавирус гледайте във видеото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР