Професор по патология от Станфордския университет каза: Извънземните са на

...
Професор по патология от Станфордския университет каза: Извънземните са на
Коментари Харесай

Извънземните вече са били на Земята, а може би още са тук

Професор по патология от Станфордския университет сподели: „ Извънземните са на Земята отдавна и към момента са тук “ и твърди, че има специалисти, които работят по назад инженерство на незнайни аварирали кораби.

Д-р Гари Нолан направи смелите изказвания по време на конференцията SALT iConnections предходната седмица в Манхатън по време на сесия, наречена „ Пентагонът, извънземен разсъдък и аварирали НЛО “.

Водещият, Алекс Клокус, сподели, че е мъчно да се повярва в това и го помоли да отбрани вероятността извънземен живот да е посетил Земята.

„ 100 % “, отговори Нолан

„ Мисля, че това е напреднала форма на разузнаване, която употребява някакъв тип медиатори “, сподели Нолан. „ Не че вървят измежду нас, облечени в кожени костюми. По-скоро вършат нещо там, което считам за тест за просветеност. “

Той сподели, че е като южноамериканските локални племена, когато за първи път са видели испанските кораби. Те не са знаели какво виждат, само че е било извънредно.

„ Те се появяват и споделят кои от вас са задоволително интелигентни, с цел да осъзнаят какво е това, което гледате… „ Можете ли да видите какво е пред вас в реалност? Можете ли да видите аномалната точка с данни?

„ Най-убедителното доказателство “, съгласно Нолан, е по какъв начин държавното управление на Съединени американски щати се е справило с UAPs – неидентифицирани аномални феномени, което е държавна дума, която значи НЛО – през последните няколко години.

Това включва основаването на Службата за разрешаване на аномалии във всички области (AARO) в границите на Министерството на защитата, която има за задача да проверява евентуални наблюдения на НЛО и обществени чувания в Сената по отношение на НЛО.

Последното чуване се организира на 19 април пред подкомисията по въоръжените сили на Сената за нововъзникващи закани и качества, което съгласно Нолан „ основало гнездо на стършели във Вашингтон “.

„ След това моят персонален опит на човек, който участваше в събирането на истинската информация “, сподели Нолан, „ и моят опит с хора, които са работили или работят по стратегии за назад инженерство на свалени кораби. “
Нолан сподели, че познава хора, които работят по назад инженерство на свален извънземен транспортен съд.

Някои от тези незнайни кораби са снимани на видео, изпълнявайки маневри, невиждани до момента и противоречащи на законите на познатата ни физика

„ Мъничко познание от това може да революционизира това, което вършим “, сподели Нолан. „ Винаги диря опцията. Гледам положителната страна на такова събитие “.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР