Професор Кантарджиев получава специален поздрав с танц „Пандемия“, а Николаос

...
Професор Кантарджиев получава специален поздрав с танц „Пандемия“, а Николаос
Коментари Харесай

Размяна на забавни реплики „под кръста“ между членовете на журито в България търси талант

Професор Кантарджиев получава специфичен привет с танц „ Пандемия “, а Николаос слага връх за най-вече дадени „ не “ - в неделя вечер от 20 ч. по bTV

В разгара на осмия сезон на „ България търси гений “ тази неделя oт 20:00 ч. по bTV, на сцената ще се качи гений, който към този момент я е покорил в един от миналите сезони. Той бързо ще бъде разпознат и поздравен от Нико и Катето Евро, а номерът му ще бъде уместно оценен.

Циркова артистка от с. Добромирка ще очарова блестящото жури със занимателен номер и неподправеното си щуро въодушевление, което с лекост ще завладее и всички пред екраните. Неочакван микс от стенд-ъп комедия в комбиниране с фокуси, ще изненада с проява вид „ неглиже “, само че чувството внезапно ще се промени с настъпването на непредвидения и даже фрапантен край на номера.

В неделя вечер колоритният член на журито – проф. Тодор Кантарджиев, ще бъде особено поздравен от сцената с танц, озаглавен „ Пандемия “. Това несъмнено ще зарадва професора и той с възторг ще откликне с „ Браво “ и огромно „ да “.

Млад занаятчия на тротинетка ще изненада журито с рисков номер, разсъдък и подарък слово. Носител на 47 международни върха ще поизплаши четиримата, а Евелин май ще съжали за коментара си към него. Тя ще бъде поканена да се включи в страховитата проява на сцената, а на финала Николаос ще възкликне с облекчение: „ Колеги, веселя се, че към този момент всички сме си по местата и сме цели! “.

С думите „ земляци сме “, хубавицата Евелин ще посрещне следващия участник от град Перник, пристигнал да премери сили за купата „ гений на България. Той ще запознае всички в залата, а и цяла България, с една доста забавна и напълно непозната игра, която ще показва на сцената на шоуто.

Две приятелки и съученички ще стъпят на огромната сцена с концепцията да споделят общата си пристрастеност към музиката и творчество, а прохождаща барабанистка ще впечатли с силата си всички в журито като се изключи взискателния и изискан почитател на барабаните - Николаос.

През целия епизод сред членовете на журито ще прехвърчат шеговити и занимателни реплики от вида „ уради под кръста “, а Николаос може би ще сложи самобитен връх за най-вече казани „ НЕ-та “ в един епизод.

И тази неделя положителното въодушевление с ефира на bTV е обезпечено с новия епизод на „ България търси гений “. Всякакви вести за участниците и членовете на журито можете да следите на www.talent.btv.bg и в всички каналите на шоуто в обществените мрежи.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР