Професор д-р Джак Спенглър и проф. д-р Уенди Пърсел, водещи

...
Професор д-р Джак Спенглър и проф. д-р Уенди Пърсел, водещи
Коментари Харесай

Професори от Харвард създават в София програма „Лидерство и иновации за устойчиво развитие“

Професор доктор Джак Спенглър и проф. доктор Уенди Пърсел, водещи учени от Харвардския университет, идват на 4 октомври в София, с цел да подкрепят създаването на сертификационна стратегия „ Лидерство и нововъведения за стабилно развиване “.

Идеята е на самодейността „ Кристално чисти “ - обединяване на компании, членове на Асоциацията на производителите на безалкохолни питиета в България.

Програмата, която се създава взаимно с преподаватели от Американския университет в България, ще квалифицира представители на компании, разрастващи сполучлива активност в България. Образователният модул има за цел да промотира положителните практики в региона на устойчивото развиване и да подкрепи експертите, които биха желали да придобият спомагателна подготовка и познания по тематиката. Той ще бъде създаден по този начин, че да отговори по най-хубавия метод на потребностите от фрагменти за бизнеса, само че и да бъде използван в ежедневната процедура и да увеличи професионалната готовност на експертите в сектора.

Това е първата по рода си просветителна стратегия в България, която си слага за цел да показа повсеместен и изчерпателен взор към устойчивото развиване като основен фактор за просперитета и внедряването на нововъведения в бизнеса и в обществото.

В бъдеще по програмата ще се финансира подготовката на студенти и млади гении, които ще получат достъп до познания на международно равнище и до практиката на водещи експерти. По този метод ще се образуват фрагменти за стопанската система, които ще са бъдещите водачи на смяната. Образованието им ще се базира на правилата, залегнали в основата на самодейността „ Кристално чисти “: ясни правила, чист бизнес, отговорност пред потребителите, страната и обществото, най-високи стандарти за качество в производството.

Проф. Спенглър и проф. Пърсел ще бъдат съществени лектори на спорен конгрес в „ Илиев Център “ с присъединяване на представители на бизнеса и администрацията, по време на който в работен проект ще бъдат разисквани положителни практики и модели за стабилно развиване.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР