Професор Александър Чирков е най-известният ни кардиохирург. Професорът от университета

...
Професор Александър Чирков е най-известният ни кардиохирург. Професорът от университета
Коментари Харесай

Проф. Чирков разкри 2 безценни рецепти за чай, на практика ни пазят и лекуват всичко

Професор Александър Чирков е най-известният ни кардиохирург. Професорът от университета във Фрайбург в никакъв случай не е крил, че наред с научните способи за битка с другите болести, употребява и одобрени практики от националната медицина. Той и цялото му семейство имат 2 обичани предписания за чай от билки, които оказват помощ на процедура против всичко. Първият чай на проф. Чирков е панацея за крепко сърце, обикновено кръвно налягане и холестерол, който е в нужните стойности. За него са нужни по 50 грама листа от глог, бял равнец и маточина или мента. 1 супена лъжица от тази примес се запарва 300 мл гореща вода. оставя се да изстине и се прецежда.

Приема се 3 пъти дневно по 100 мл, за предпочитане на гладно. Терапията продължава 6 месеца, като се редуват 1 месец пиянство на чая и 1 месец отмора.
Втората рецепта на проф. Чирков е за чай, който оказва помощ против всички възпалителни процеси в организма, което ни подсигурява чудесно здраве. Това е пречистващ лимфатичен чай, който е изключително удобен за пречистването на кръвта в организма и лимфната течност.

Смесват се общо 60 грама от следните билки: половинка червен корен, половинка ехинацея, четвърт корен от джинджифил, цвят от алена детелина и късчета кора от лимон. Заливат се с 1 литър гореща вода. Оставят се за половин час, след което се прецеждат. Чаят се пие заран и вечер на гладно, по половин чаена чаша в продължение на 2 месеца и най-малко 5 пъти седмично. Прави се едномесечна пауза, след което процедурата се повтаря.
Ето и още малко информация за ефинацеята и за какво е толкоз потребна:
Ехинацеята е способна да обезврежда даже смъртоносна змийска отрова, с помощта на мощните си антиоксидантни съставки.

Билката с красиви розови цветчета, която припомня повече на маргаритка, освен покачва силите на тялото да се възпротивява против вирусите и инфекциите, само че и има мощно пречистващо деяние върху кръвта и лимфата. Именно застоя на кръвта и складирането на отпадни субстанции водят до куп здравословни проблеми.
Ехинацея освен укрепва имунитета, само че и го построява при пациенти, при които той липсва. При тези от Вас, при които има нарушаване в активността му, билката пречиства кръвта и това прави организма по-устойчив на атакуващите го инфекции.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР