Професията винаги е била фактор, когато се стигне до сексуалните

...
Професията винаги е била фактор, когато се стигне до сексуалните
Коментари Харесай

Кажи ни какво работиш, за да ти кажем какъв си в леглото

Професията постоянно е била фактор, когато се стигне до половите връзки. Каква е половата периодичност? Наистина ли богатите получават най-вече секс или барманите постоянно водят по една заблудена бамбина, която инцидентно да преспи на леглото от нощната промяна. Науката от дълго време е дала отговор на всички тези въпроси, учените постоянно се интересуват от секс и през днешния ден ще можеш да схванеш какъв секс правиш ти. Кажи ни какво работиш, а ние ще ти кажем по какъв начин се справяш. Най-интересното е, че сексът се отразява извънредно добре на заплатата ти, мачкай чаршафите, с цел да получиш покачването.

Сексуалният живот на богатите
Прекарваш целия си живот с концепцията, че щом дойдат парите и ще се протъркаш. Дебелия портфейл ще отвори краката на всяка манекенка, по която си точил лиги и в никакъв случай повече няма да погледнеш грозна жена. За жал си в голяма неточност. Голямата заплата идва с доста повече отговорности и хората с годишен приход над 80 000 $ съумяват да намерят време за партньорката единствено по веднъж в седмицата. Досещаш се, че този индивидуален полов акт ще е идеален по простата причина, че сухият интервал постоянно си споделя думата. Хората с сходна заплата са с по-приключенски дух: 45% от тях признават, че са взели участие в тройка, 83% са вадили шпагата в природата. И дано разочароваме сребролюбките – богатите и заможни хора постоянно избират партньорката си.

Средната класа с доходи от 25 000 до 57 000 $
Те съумяват да отсрамят шефовете си от горните редове, тъй като дамите им изтръпват най-малко един път на ден. 12% от най-ниско платените чиновници на тази класа споделят, че вършат секс най-малко по два пъти дневно (сутрин и вечер), до момента в който останалите 54% признават, че сексът е главно и разтоварващо занимание, което стои в основата на вечерните занимания на двойката. Хората не са толкоз палави, колкото горните. Най-голямото им полово предизвикателство е правенето на секс с белезници! Няма да имат бели пари за черни дни, само че ще разполагат с задоволително истории за внуците!

Работното място
Всеки от нас се е пробвал на палавата секретарка, колежката от другия офис и най-малко един път е вдигнал глава (долна) против дамата на шефа. Оказва се, че към 42 000 души в следващото проучване на англичаните, са признали, че са имали най-малко една забивка с колежка или жена от офиса. Професиите, които имат най-големи шансове за сходни „ проверки “ на женската служебна хубост са: спедитори, админи, снабдители на храна, механици, индустриални служащи, готвачи и доста други. Малко по-цапащите специалности се свързват най-често с изказванието „ У дома е дамата, а на работа е дамата на шефа! “. Никога не знаеш дали под бюрото им няма да има някоя колежка, която да ги гали по главичката, а и да я цунка по-късно. След работно време можеш да я сложиш на непознато бюро, с цел да е по-интересно!

Музикантите
Жените не могат да откажат на мъж, който се пробва да изсвири заученото „ Smoke on the water “. Тази мелодия постоянно е съумяла да удари всяка жена с вълна от хормони. Синдромът на морските сирени е в безспорна мощ при музикантите, тъй като всеки от нас най-малко един път е бил притеглен от певица-певец. Жените постоянно стават жертва на мъже, които могат да творят музика. Опитай се да им посвириш, когато са в овулация, тъй като това е най-големият ти късмет – дамите реагират доста добре. Дарвин от дълго време е споделил, че задачата на всяка мелодия е да притегли женската и като че ли е бил много прав.

Доктори, юристи и изпълнителни шефове
Наградата за най-вече изневери се пада на тях, тъй като хората имат власт в ръцете си, която желаят да употребяват. Полът няма никакво значение. Хората заемащи тази позиция изпитват особена потребност от начесването на егото, а и не би трябвало да забравяме, че огромна част от тях получават убеденост, която по-рано не е била изключително налична. Знаем какво направи на жена си, когато получи покачване в спалнята, а в този момент се радваш и на изключително внимание от останалите колежки, които желаят освен това от теб!

Учители и служители
Те са на второ място в честотата на полови връзки – преди всичко са търговците. Хората в тази сфера имат голямо предпочитание да получат всичко, което не получават на работното си място – като висока заплата. Техният реванш е точно в леглото, където са подготвени на всичко, с цел да получат най-качествения сексуален акт. Партньорите от тази работна среда вземат участие в прелюдията и са подготвени да опитват. Сега разбираме за какво има толкоз доста порно с учителки!

Артистите
Това са хората, които получават най-качествено полово обслужване. Чикагските учени са открили, че хората, които не са приключили колежа или университета, а са почнали да творят повече, вършат най-качествения и най-честия секс на планетата – 69.5 пъти на година (подозираме, че 0.5% са от някоя мимолетна орална любов). Художниците, поетите и писателите са с към 233% по-атрактивни и положителни любовници от хората, които нямат този гений. Къде е връзката? Това са хората, които имат по-свободно мислене и отхвърлят да бъдат съучастници на нормите. Те са хора, които постоянно имат желанието да опитват с безусловно всичко!

Полицаи, служащ в заведение, боен
Това са специалностите, които вършат минимум секс. Причината за това се крие в работата с голям риск. Британските съпруги споделили, че когато сътрудниците им работят с риск за живота си, те не могат да се провиснал дотам, че да се насладят на половата част от връзката. Останалите специалности се считат за малко по-мръсни и също имат отрицателен резултат върху сексуалността им, такива са: водач на камион/такси, продавач на използвани коли, боклукчия и доста други. Не споделяме, че не вършат секс, просто е установе, че не е това, на което се радват останалите хора.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР