Професионалният танцьор Атанас Месечков стартира свой онлайн проект в търсене

...
Професионалният танцьор Атанас Месечков стартира свой онлайн проект в търсене
Коментари Харесай

Наско Месечков продуцира онлайн риалити за танцьори

Професионалният танцьор Атанас Месечков започва собствен онлайн план в търсене на идната звезда на дансинга. От позицията на продуцент и водещ, Наско, прочут на по-паметливите фенове от Dancing Stars и Big Brother, към този момент излъчи първия епизод на своето риалити шоу Dancelikeastar. Серията бе проследена в YouTube от 3900 фенове, с което означи връх по гледания на сходен вид предаване.

С присъединяване в шоуто се разписват 11 запалянковци, измежду които всред които - солови актьори, професионални двойки и цели танцови обединения, а кастинга за предаването Месечков съчета с работата си по кино лентата „ Привличане “. За продукцията той сплоти сили с Яна Маринова, а резултатът от подготовките им за следващ път трансформира актрисата в богиня на дансинга на огромния екран.

Според регламента на Dancelikeastar, класирането на участниците ще бъде сумарно от оценките на журито, в което влиза и друга известна хореографка - Кремена Илиева, както и на публиката, която гласоподава посредством Фейсбук страницата. Същинският край и награждаването на спечелилите, ще се проведат тъкмо след месец - на 21 април в столична зала, а дотогава ще се излъчат и останалите 6 епизода от шоуто. Пропусналите своя късмет за присъединяване в първия сезон, могат да се явят на към този момент стартиралите кастинги за второто издание. То ще стартира да се излъчва през септември.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР