Професионалният протестиращ Николай Колев-Босия се оказа замесен в странна ситуация.

...
Професионалният протестиращ Николай Колев-Босия се оказа замесен в странна ситуация.
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ! Вижте как Николай Колев-Босият идва да "гладува" пред Народното събрание с лъскав черен "Мерцедес"

" Професионалният протестиращ " Николай Колев-Босия се оказа забъркан в странна обстановка. Всяка заран самообявилият се за герой срещу корупцията идва на новата си работа като протестиращ пред Народното събрание със скъпо немско возило " Mercedes " CLC 200 с регистрационен номер СА8899НА, придружаван от няколко подозрително изглеждащи охранители, видя кореспондент на БЛИЦ.

Проверката в масивите на КАТ демонстрира, че лъскавият " Мерцедес " е благосъстоятелност на компания " МС-България " ЕООД, записана на името на Завен Такворов Астадуров.

Проверката също по този начин откри, че въпросната компания се занимава със селскостопанска техника, туроператорска и комисионна активност. Същият предприемач от арменски генезис се оказва участник в други компании като бутилираща компания Ракитово ООД и Бутилираща компания- Горна Баня, печелили публични поръчки за стотици хиляди левове.



Завен Астадуров е и член на Политическа партия Нормална Държава- партията на небезизвестният ексдепутат от Българска социалистическа партия Георги Кадиев. Астадуров се оказва един от видните бранители на задържаната за огромен рушвет кметица на Младост Десислава Иванчева.

Николай Колев- Босия твърди, че към този момент над 20 дни е в гладна стачка, следващият му митинг с недоказани, скалъпени обвинявания по отношение на пазаруване на шофьорски книжки, като желае оставката на транспортния министър Ивайло Московски и на цялото държавно управление. Медиите изкараха този човек с храбър ореол на мъченик, само че истината е, че крупни предприемачи надничат като сянка зад тила му. Информацията, с която се сдобихме, поражда въпроса - същински ли е митингът на Босия или е просто бутафория?

И в случай че е така- какъв брой пари коства в днешно време да очерняш хора, употребявайки лъжливи гладни стачки на възрастен човек, който видно е в внимателно психическо положение. Какви ползи прозират зад този опит за основаване на измислени земетресения в страната с явна цел персонална полза на избрани кръгове?

Очаквайте още детайлности от следствието в БЛИЦ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР