Професионалният модел Благомир Мастагарков е един от най-привлекателните мъже, участвали

...
Професионалният модел Благомир Мастагарков е един от най-привлекателните мъже, участвали
Коментари Харесай

Дон Жуан в действие: Коя е жената, с която се целува Мастагарков от Игри на волята?

Професионалният модел Благомир Мастагарков е един от най-привлекателните мъже, взели участие в   " Игри на волята: България " . Въпреки това, той сега няма жена до себе си. 

В края на приключенското риалити, малко преди решаващата финална битка, когато участниците от сезон 5 се срещнаха с най-близките си хора, Благо си пожела в сезон All Stars да го чака неговата бъдеща другарка. Това подсказа, че той се надява в напълно скоро време да откри любовта.
                             

Как ли се развива животът му в тази посока и до каква степен е стигнал с търсенето си? Изглежда Мастагарков е една стъпка по-близо до това да си има другарка или най-малко това ни демонстрираха няколко фрагмента, публикувани в обществените мрежи през седмицата. На тях Мастагарков е заснет по какъв начин е на път да се целуне красива дама.

Коя ли е тази късметлийка? Това е певицата Цветина и се оказва, че това не са фрагменти, снимани от любопитни папараци, а снимки от иден клип или от „ филм “, както написа самата изпълнителка в Инстаграм.
                             

" Предстои нещо зрелищно. ФИЛМ ИЛИ ПЕСЕН? Няма да ви издаваме, ще оставим на въображението ви ", написа тя.

В мненията под обявата потребителите имат различия. Някои пожелават триумф на взаимния им план, други изричат отрицание. 

Дори и да не са двойка обаче, химията сред двамата е неоспорима!
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР